20 травня 2024 11:51
Працювала у BG Games з серпня 2023 — по квітень 2024 на позиції 2D Artist.
Хотіла б подякувати за досвід, який вдалося отримати під час роботи. Для мене, напевно, найбільшою перевагою в цій компанії була команда, серед якої є класні, різнобічно розвинені люди, завдяки яким процес розробки проектів ставав набагато веселіше та розслабленіше ❤️
Також я мала змогу навчитися комунікації з різними ланками розробників проектів і попрацювати напряму і з девами, і з геймдизайнерами, і з іншими художниками та трохи розібратися в технічних процесах, які надалі супроводжували мій арт. Комунікація між всіма відділами відбувається дуже просто і легко, через те що майже всі знаходяться в офісі і завжди можна звернутись по допомогу, чи пораду до колег)
Розвиватись в компанії можна досить швидко, бо багато дуже різних проектів дозволяють прокачати дуже різні скіли та стилі. Можна спробувати себе у різних напрямах (навіть, наприклад, в анімації 🤩) і не втомлюватись від одноманітних, репетативних задач і проектів.
Рекомендую компанію для старту кар’єри в геймдеві бо це гарна можливість отримати різнобічний досвід, познайомитись з класною, молодою командою і визначитись у якому напрямі хочеться рухатись далі)
І дякую тим суперським людям з якими ми працювали разом, вже сумую ❤️❤️❤️