29 січня 2024 16:24
Почав свою кар’єру в BG-Games з березня 2023 року. Про компанію маю короткий опис з декількох пунктів: чудова комунікація, класна атмосфера, хороше місце для розвитку.
Чудова комунікація викликана тим, що кожен працівник компанії незалежно від статусу, будь-то розробник або засновник компанії, можуть вільно комунікувати на будь-яку тему, яка може стосуватися роботи або життя.
Працівники компанії дуже молоді та перспективні люди, які мають багато історій та класно жартують. Завжди в офісі відчувається дружня та весела атмосфера, часто можна почути смішні розгони на якусь тему або приколи, для мене це максимальний комфорт.
Працюючи в компанії, отримав цікаву пропозицію — спробувати себе в ролі VR розробника. Не втрачаючи ні хвилини я погодився та почав вивчати роботу з розробкою на VR девайси. Через деякий час вже почав працювати на проєктах пов’язаних з VR. Також ініціативи на рахунок якихось пропозицій, що до покращення робочих процесів, покращення атмосфери або розвитку компанії, завжди вислуховуються та беруться до уваги.
За весь час роботи в компанії BG-Games, видно, як компанія росте. Кількість спеціалістів тільки збільшується, проекти стають більш масштабніші та цікавіші, а колектив — більш дружнім.