23 жовтня 2023 10:21

Danyil Holub, CEO

Мене звати Даниїл, я вже більше року працюю в цій компанії. Хочу залишити відгук стосовно свого досвіду.
Дружня атмосфера, та не побоюсь сказати навіть родинна — це не просто слова, в BG Games насправді почуваєш себе в колі друзів та однодумців, де кожен готовий допомогти іншому, а керівництво завжди чує кожного співробітника, і це стосується як Тім Ліда, так і Генеральних Директорів. Офіс компанії знаходится в самому центрі міста, файно обладнений технічно, є все необхідне, та навіть більше. Раз в тиждень проводяться інтерактиви, серед яких можуть бути як вечори настільних ігор, так і походи в боулінг або більярд — це сприяє розвитку дружніх відносин серед колективу, та дає змогу розширити коло своїх товарищів. Якщо давати відгук саме про компанію, то я можу висловити тільки подяку та повагу — компанія ніколи не зупиняється на досягнутому, а ставить нові цілі, які розвивають не тільки компанію, а кожного співробітника як окремо, так і як частину команди. Також, стосовно розвитку — проводяться різноманітні курси та лекції за участю досвідчених фахівціх галузі IT, на яких відкриваєш для себе призму професійного бачення одного або іншого кейсу, що розвиває як Hard, так і Soft скіли. Я дуже радий, що BG Games відкриває можливості розвитку для кожного, а також ніколи не зупиняється на одному місці, підкорюючи все нові й нові вершини!

В цій компанії ти дійсно відчуваєш себе важливим, а саме головне — важливою частиною команди, де завжди є розвиток, а також маєш мотивацію розвиватись та становитись ще краще ніж ти був учора.

Підтримали:  BG Games Polina Klymukhina

Вітаю, Даниїл,

Дякую за такий теплий відгук та добрі слова. Ми дуже раді, що Ви стали частиною нашої родини.

Ваш відгук мотивує нас ставати ще кращими кожного дня. Ми щиро вдячні кожному члену нашої родини за можливість спільно працювати та зростати разом з Вами. ❤️

З Повагою,
Адміністративний склад компанії «BG Games».