Beverly Hills Company

Київ

17 серпня 2024 18:45

Eugene, Junior QA Engineer

Мені запропонували бути CRM менеджером, сказали що всьому навчать і все буде ок, але у них дуже ретельний відбір, начебто щоб усі «були на одному вайбі». Теж лякало проходження поліграфу, наче якась державна структура секретного підрозділу. Пропонували пґятиденний графік 9-18 і інколи на вихідних треба буде. Думав «ну бувають деадлайни прожектів», а коли почав втягуватись, то вже не 9-18, а через день 9-19/9-00 + один вихідний ти на чергуванні як мені сказав тімлід «допоки траф ллється», тобто до опівночі. Коли питав, що ми домовлялися на інші умови, то скользили як могли. Прикривалися, що відділ новий, шукають людей, коли всі пройдуть онбординг, то буде графік. За три місяці онбордингу так і не назвали точної дати. Думав, можна домовитися, але мені сказали що «система працює ось так» і все. Ані компенсації в окладі (бо фактично чекали ще на одного менеджера), ані додаткових вихідних.

Про мову мовчу, там пару рєбят спілкувалися українською. Завжди вважав, що на роботі зобовʼязані розмовляти державною. Бо я теж до цього працював і мій екс керівник розмовляв суржиком, хоча і з Донбасу.

Про нарахування окладу: все кеш на руки, при чому певної дати наступного місяця. Тобто, прийшов на роботу 7го квітня, отримаєш свою ЗП в кінці травня, бо «так працює система». Після звільнення ще місяць тебе розраховують (давно такого не бачив). Далі робіть економічні висновки самі

Співпраця: ох, скільки разів я бачив ел.пошти mail.ru. З одного боку є розуміння, що «бриють руснявих хомʼяків», з іншого боку, чому тоді таргет на роськомовні авдиторії?

Висновок: я відчував себе як жабеня в воді, яку потихеньку підігрівали. Це точно цього не варте.

Підтримали:  Daryna Alifanova Nina Avram Denys V