Beverly Hills Company

Київ

Працюю в цій компанії пів року на позиції Project Content Manager

З самого початку роботи, під час випробувального терміну і після нього, я отримувала сильну підтримку та менторство. Особливо хочу відзначити свою ментора, Артема, який допомагав мені на всіх етапах і робив це професійно. Його підтримка і знання стали для мене важливим орієнтиром у моєму розвитку в компанії.

Офіс компанії дуже зручний та затишний, що створює сприятливу атмосферу для продуктивної роботи. Але найбільше я ціную своїх неймовірних колег, з якими не тільки легко вирішувати робочі питання, але й весело проводити час поза роботою. Ми разом бігаємо, граємо в настільні ігри, ходимо на івенти, це стало невід’ємною частиною мого життя.

Beverly Hills Company для мене — це не просто місце роботи, це місце, де я відчуваю підтримку і спільність. Потрапити сюди було найкращим рішенням у моєму професійному житті, і я надзвичайно рада бути частиною цієї команди.

Працювала на позиціїї IT рекрутера в цій компанії. Це до того, як прийняти та підписати оффер, читала і чула не дуже однозначні відгуки, але, вирішила спробувати.
Перший час все було як у казці — івенти, дружня команда, ейфорія від всього, що могла дати та запропонувати компанія.
Але у всьому є але) Пройшов певний час і все пішло крахом. Повна міскомунікація між відділами, доволі дивні і однослівні фідбеки до кандидатів, ейджизм, сексизм, оцінка кандидатів за зовнішністю, коли для позиції це взагалі не важливо. З IT рекрутера я перетворилась на кадровика мас підбору. Дивне ставлення до інвалідів. Не важливо, який ти спецаліст, що ти вмієш і як круто ти вирішуєш питання. Якщо ти жінка, то максимум, що тобі світить — довічне ув’язнення на одному місці без можливвості росту. І якщо тобі на це покажуть когось із жінок на керівних посадах — ліпше не питай, скільки часу то взагалі зайняло, бо людина може розплакатись.
Кар’єрний розвиток — це взагалі окрема тема. Він ніби і є, але явно не такий, яким ти звик його бачити. Коли питають про те, що б ти хотів і як ти бачиш розвиток — готуйся до того, що тобі заткнуть рота і ти потрапиш за «червону лінію».
В компанії є поліграф, є НДА. І ось все саме цікваве завжди саме там. Коли підписувала я, мені не дозволили сфотографувати його, зробити нотатки або якось скопіювати інфу звідти. Близько 15-20 сторінок того, що тобі забороняється. Так, НДА у цій компанії, як правило, в одному екземплярі. Не знаю, на що йде розрахунок і питання лише одне — чому? Три роки заборони працювати в сфері, схожій на ту, що у компанії. Якщо для когось це адекватно, то для мене це якесь рабство, навіть якщо вже не працюєш у компанії. Ще не можна дивитись в бік інших компаній або просто переглядати ринок — не переживайте, якось приховати це теж не вийде, бо на поліграфі обов’язково спросять. А вже потім після поліграфу будуть розбиратись, куди це ти там намилився)
Тотальна недовіра до працівників, намагання зробити тебе частиною «системи», з якої в тебе вже ніколи не буде шляху назад. Негативних моментів, нажаль, забагато.
Крім того, тебе завжди можуть звільнити одним днем, залякати службою безпеки і ти вийдеш з офісу з єдиними думками — тікати якнайдалі, ховатись та шифруватись, бо за тобою будуть спостерігати — де ти працюєш, з ким спілкуєшься, кого тримаєш біля себе і про що говориш. Думала, що це сюр, але, нажаль, це суворі реалії компанії.
Якщо тебе звільнили — варто готуватись, що ти не отримаєш нічого. Як рекрутер, в мене була ставка, були бонуси за найнятих співробітників — це все пройшло повз. Це ще пощастило, що не вліпили штраф)
В мене немає ніяких претензій до HR відділу — це найкращі жінки, яких я зустрічала в своєму житті. Але ось чоловіки, які стоять над ними — зовсім інша історія. І саме вони роблять життя в цій компанії нестерпним.

Воно того не варто — ні нервів, ні переживань, ні навіть зарплати. Оминати десятою дорогою — ось що мені потрібно було зробити в самому початку.

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Ми цінуємо ваші думки та завжди готові розглянути будь-які конструктивні зауваження.
Ми хотіли б наголосити, що в нашій компанії існує політика конфіденційності та суворе дотримання правил. На жаль, у вашому випадку було зафіксовано порушення цих правил, що є серйозним порушенням зобов’язань, які ви взяли на себе під час роботи в нашій компанії. Такі дії не лише суперечать внутрішнім політикам, але й можуть мати юридичні наслідки.
Тому і наслідки цього відповідні.
Ми розуміємо, що не завжди можливий консенсус, але просимо утримуватися від розповсюдження інформації не відповідальної реальності.
Ще раз дякуємо за ваш час і зусилля, вкладені в роботу з нашою компанією, і бажаємо вам успіхів у подальшій кар’єрі.

Мені запропонували бути CRM менеджером, сказали що всьому навчать і все буде ок, але у них дуже ретельний відбір, начебто щоб усі «були на одному вайбі». Теж лякало проходження поліграфу, наче якась державна структура секретного підрозділу. Пропонували пґятиденний графік 9-18 і інколи на вихідних треба буде. Думав «ну бувають деадлайни прожектів», а коли почав втягуватись, то вже не 9-18, а через день 9-19/9-00 + один вихідний ти на чергуванні як мені сказав тімлід «допоки траф ллється», тобто до опівночі. Коли питав, що ми домовлялися на інші умови, то скользили як могли. Прикривалися, що відділ новий, шукають людей, коли всі пройдуть онбординг, то буде графік. За три місяці онбордингу так і не назвали точної дати. Думав, можна домовитися, але мені сказали що «система працює ось так» і все. Ані компенсації в окладі (бо фактично чекали ще на одного менеджера), ані додаткових вихідних.

Про мову мовчу, там пару рєбят спілкувалися українською. Завжди вважав, що на роботі зобовʼязані розмовляти державною. Бо я теж до цього працював і мій екс керівник розмовляв суржиком, хоча і з Донбасу.

Про нарахування окладу: все кеш на руки, при чому певної дати наступного місяця. Тобто, прийшов на роботу 7го квітня, отримаєш свою ЗП в кінці травня, бо «так працює система». Після звільнення ще місяць тебе розраховують (давно такого не бачив). Далі робіть економічні висновки самі

Співпраця: ох, скільки разів я бачив ел.пошти mail.ru. З одного боку є розуміння, що «бриють руснявих хомʼяків», з іншого боку, чому тоді таргет на роськомовні авдиторії?

Висновок: я відчував себе як жабеня в воді, яку потихеньку підігрівали. Це точно цього не варте.

Підтримали: Daryna AlifanovaNina AvramDenys V

Погукали на роботу арбітражником, сказали що шукають молодих без досвіду щоб навчити по своїм технологіям і розвиватися разом.
Погукали на навчання в Києв, сказали що все оплачується, що єдине що може піти не так це не пройти поліграф бо дуже сильно переживають щоб не зливав данні, приїхав з іншого міста, витратив кошти, і в перший же день дізнаюся що це не навчання а конкурс де візьмуть тільки 5 людей
Рекютер почала падати на мороз і трусити що нічого не знає за це все
Пройшов перший день конкурсу, дали дз, витратив багато часу, але його навіть не прочитали і сказали що не підходжу, вже як потім виявилося завдання треба було писати на російській, тому що працюють саме по ним
За навчання не оплатили, ніяких витрат не компенсували, ввели в оману і їхав туди з думкою що вже буду там працювати, але як виявилося все це просто скам і замануха
Дякую за витрачений час і кошти)

Підтримали: Denys V

Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Нам дуже прикро, що ваш досвід співпраці з нами не виправдав ваших очікувань і викликав розчарування. Ми цінуємо вашу щирість, оскільки вона допомагає нам побачити, що ми можемо покращити.

Наша компанія прагне забезпечити кандидатам максимально чесні та прозорі умови, тому ваші зауваження дійсно цінні. Ми ретельно розглянемо та проаналізуємо вашу ситуацію, щоб зрозуміти, що пішло не так і як уникнути подібних проблем у майбутньому.

Щиро перепрошуємо за будь-які незручності, які вам довелося зазнати. Ми завжди раді почути додаткові коментарі чи пропозиції від вас.

Дякуємо за вашу відвертість !

Зараз на ринку зустрінеш мало компаній з таким добрим ставленням до своїх співробітників. Думаю, що співробітники цієї компанії повністю згодні з моєю думкою. Компанія робить все для розвитку своїх співробітників, і це дорогого коштує. Тебе ніколи не залишать у біді і завжди допоможуть. Також хочу відзначити, що в компанії завжди чують твою думку, і це є однією із сильних сторін компанії, а їх у неї досить багато. Прийшовши до цієї компанії працювати, ви точно не пошкодуєте про свій вибір!

Підтримали: Екатерина

Дуже крута компанія, всі спеціалісти своєї справи, особливо hr відділ та рекрутери, які професійно виконують свою роботу.
Також активно займаються благодійністю, що зараз можуть запропонувати не багато компаній. Завжди раді допомогти саморозвитку всіх співробітників.

Підтримали: Эльмина Лемзякова

Гнила компанія з гнилими «цінностями», яка дискримінує україномовних кандидатів

Доброго дня Вікторія
Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже шкодуємо, що ви відчули неправильні дії у зв’язку з процесом відбору.
Наша компанія прагне створити справедливе та позитивне середовище для всіх кандидатів, і ми докладемо всіх зусиль, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Ваші коментарі допомагають нам розуміти, де ми можемо покращити наші процедури та взаємодію з кандидатами. Ми вдячні за ваш час та відкритість, і обіцяємо врахувати ваші зауваження для майбутніх покращень.