25 липня 2025 10:50
На даний момент працюю в компанії 9 місяців, і займаю позицію QA. До цього мав досвід попрацювати в різних компаніях, різного розміру і мені є що порівнювати. Але це мій перший досвід роботи в продуктовій компанії.
Окремо хочу подякувати HR яка супроводжувала на всіх етапах — Khrystyna Patynska. Христина дуже підтримувала і надавала всю необхідну інформацію на всіх етапах співбесід, що в свою чергу мені допомогло пройти їх, і мати чітке розуміння що буде далі.
Технічна співбесіда була з моїм ТЛ, питання стосувались тих тем які зазвичай виконуються кожен день в роботі, тобто не була складною.
Компанія достатньо гнучка в процесі оформлення, що є великий плюс, особливо для тих хто працює віддалено.
Також є дуже непогані бенефіти, такі як медецинська страховка — для всіх співробітників компанії, незважаючи на те що багато людей працює віддалено. Компенсація оздоровчих активностей та курси англійської мови, саме тих курсів які ви самі бажаєте обрати для себе.
Також не можу не згадати про корпоративи, які проводяться в кожній локації окремо, а також компанія збирає всіх раз на рік в одному місці.
Загалом, маю позитивний досвід!