15 вересня 2022 19:26
У Давній Греції людину, що живе у відриві від суспільного життя, не бере участі у загальних зборах громадян поліса та інших формах державного і громадського демократичного управління, називали ідіотом.
Коли на дев’ятому році російсько-української війни рекрутер із Харкова пише кандидату мовою ворога — це ідіотизм чи кацапізм?
Найдивніше те, що після мого максимально коректного зауваження Senior IT Recruiter / Mentor / Coach продемонструвала високі комунікаційні навички й... просто видалила чат.
У зв’язку із цим у мене питання — дискримінація українців за мовною ознакою є позицією всієї компанії Betby?
продемонструвала високі комунікаційні навички й... просто видалила чат
В LinkedIn та телеграмі можна зберегти повідомлення переславши його в інший чат.
Андрiю, привіт! Дякую за твій відгук!
Прикро, що твій досвід спілкування з нами залишив такий осад(
Можу запевнити, що в Betby немає місця дискримінації за мовною/віковою/расовою/гендерною/будь-якою іншою ознакою.
З’ясувавши деталі ситуації розумію, що сталося непорозуміння (і назва йому Т9 :) ). Нажаль, через мову розкладки, твоє ім’я автоматично було замінено, хоча решта тексту лишилась українською. Однак цього було достатньо, аби зачепити за актуальне і болюче (як і для багатьох з нас зараз).
Щиро перепрошую, якщо комунікація когось із членів нашої команди тебе обурила.
Сподіваюся, в нас ще буде нагода скласти приємне враження.
продемонструвала високі комунікаційні навички й... просто видалила чат
Oksana Petrova (Ksenia Stavyshenko ), ви особисто бачили це повідомлення?
Андрію, привіт! Дякую, що прояснив ситуацію та надав додаткову інформацію. Це допоможе нам розібратися. Розділяю твоє обурення.
Ще раз перепрошую, що твій досвід спілкування з нами був не найкращим. Ми зробимо все можливе, аби подібне з нашого боку не повторилося.
З приводу позиції, про яку йде мова в повідомленні, можемо обговорити окремо, якщо ти будеш готовий.
Дякую, що вказав на зони розвитку!
6 коментарів