Працюю вже пів року на посаді Project Manager. Хочу зауважити, що компанія дуже стрімко розвивається, тому є в цьому свої плюси. Якщо ви шукаєте компанію де хочете втілити свої амбіції, то це саме те місце. Головне, що керівництво чує співробітників і докладає зусиль, щоб їм було комфортно працювати. Можете знайти мене в LinkedIn та побачити мій досвід у різних компаніях. У Betby цікаво працювати та я чітко бачу свій шлях розвитку
Я працюю в цій компанії майже 2 роки і хотіла б поділитися своїми позитивними враженнями. Найперше, що вирізняє Betby з-поміж інших контор, це те, що компанія справді проявляє велику лояльність до своїх співробітників, ставлячи на чільне місце їх комфорт та задоволення від роботи. Саме тут я на власному досвіді відчула, що таке ідеальний баланс між роботою та особистим життям. Гнучкий графік роботи, можливість взяти відпустку у будь-який час, політика «вихідні/свята — це час відпочивати, а не попрацювати „за бажанням“», приємні бонуси як в грошовому еквіваленті, так і у вигляді спонтанних вихідних, круті корпоративи і періодичні тематичні посиденьки з колегами! О, ще тут безлім лікарняні)
Крім того, я не можу не відзначити крутий колектив компанії. Я не знаю, як нашим чудовим hr-ам це вдається, але тут працюють максимально талановиті та приємні люди, які завжди готові підтримати та допомогти. Та і керівництво тут доброзичливе і без загонів — з ними можно спокійно просто посидіти і поговорити за життя.
Щодо самого робочого процесу — без зайвих слів 10 із 10.
Загалом, контора дуже крута і я рекомендую її всім!
Доброго часу доби!
Після 8 місяців роботи на посаді QA в компанії ділюсь особистими враженнями:
— я почала правювати якраз в момент коли в Україні масово відключалось світло/зникав інтернет, за весь час не було жодних негативних ситуацій пов’язаних з цим, лише підтримка та допомога, як від моєї компанди, так і від команди hr;
— порадувало, що вже є налаштований процес онбордингу (принаймні в нашій команді), тому я завжди мала що робити і не відчувала себе «розгубленою»;
— зараз маю щастя працювати в офісі... неймовірно затишному і прекрасному(!) офісі, в якому завжди є смаколики і можливість особисто обговорювати робочі або організаційні моменти з колегами;
— окрім цього радує комунікація між командами (не залежно від локації), усі з ким я спілкувалась були зацікавлені, старались зрозуміти та допомогти;
— мої колеги вміють розважатись! окрім неймовірних івентів присвячених досягненням компанії, легко можна зібратись щоб пограти в настільні ігри чи на барбекю;
— підтверджу слова колег стосовно техніки, релокейту, бенефітів, умов праці — в Betby з цим нема ніяких проблем, як і трекерів чи лишньої бюрократії.
P.S: +1 до карми усим, хто дочитав))) Бажаю кар’єрних успіхів!
Працюю в Betby вже рік, як QA, і думаю, що можу скласти враження про цю компанію. Перше, що побачила ще на етапі співбесід це дуже ввічливе та тепле спілкування, дружня атмосфера допомагає зосередитись на спілкуванні та тестуванні без зайвих нервів ) На протязі року ці відчуття лише посилились. Є гарний пакет та супровід при релокації, але при цьому є вільний вибір робочої локації: офіс чи віддалено. Бонуси, смачні плюшки, забазпечення сучасною технікою також присутні на обовїязковій основі ) Можливість і підтримка швидкого розвитку кожного співробітника зі сторони компанії. Дуже рада, що потрапила саме в Betby!
Працюю в Betby вже майже 5 років як Backend розробник. Раніше працював тільки з outsource і хотів знайти хорошу продуктову компанію. Із самого початку компанія потурбувалася і супроводжувала релокейт, допомогла з документами і адаптацією.
У Betby дружний колектив, відмінна комунікація усередині і між командами, а також гнучкий і чуйний менеджмент. СТО і техлiди відкриті до побажань і ініціатив розробників. Також хочу відмітити обмін знаннями і досвідом між співробітниками.
Є можливість працювати як в офісі, так і видалено. Вважаю, що є простори для професійного зростання у різних напрямах.
Особливо варто відмітити щорічні бонуси.
Загалом, я рад роботою в Betby!
Добрий день! Пройшла майже всі етапи співбесіди у компанію, від спілкування з Betby залишилися лише позитивні враження. Дуже ввічливе спілкування та дійсно дружня атмосфера.
Дуже приємна та професійна рекрутер Христина підтримує та надає віри в себе на кожному етапі!
Після інтерв’ю з Finance Manager Наталею та COO Євою очевидно, що у компанії відповідальне відношення до якості продукту та ретельний відбір фахових спеціалістів.
Якщо вас цікавить робота в професійній команді над цікавими задачами, то цю компанію варто розглядати.
Щиро бажаю Betby успіху!
Близько 5 років я є частиною Betby як Front End Team Lead.
Що можу зазначити:
1) Відкритість менеджменту, відстутність бюрократій як такої
2) Вільний вибір технологій, відсутність legacy, участь команди у плануванні розвитку компанії
3) Крутезний колектив з високим рівнем експертизи
4) Сімейна атмосфера
5) Бонуси, плюшки, забазпечення сучасною технікою як у офісі так і віддалено
6) Гарний пакет та супровід при релокації
7) Дуже швидкий розвиток та ріст компанії і продукту
“NOT CONSIDERING CANDIDATES INSIDE UKRAINE” все, що треба знати про цю шаражку
Олексiю, привiт!
Нажаль, це дійсно з нашої вакансії. Наразі маємо розподілену команду і охоче наймаємо українців. Часто наймаємо в Україні. Однак, враховуючи обставини і кількість нашіх співробітників в Україні, до деяких команд вже просто неможливо доєднувати нових співробітників, які наразі знаходяться в Україні. Думаю, ти розумієш, що це несе додаткові ризики для компанії.
Вірю, що скоро будемо писати абсолютно інші тексти в наших вакансіях.
У Давній Греції людину, що живе у відриві від суспільного життя, не бере участі у загальних зборах громадян поліса та інших формах державного і громадського демократичного управління, називали ідіотом.
Коли на дев’ятому році російсько-української війни рекрутер із Харкова пише кандидату мовою ворога — це ідіотизм чи кацапізм?
Найдивніше те, що після мого максимально коректного зауваження Senior IT Recruiter / Mentor / Coach продемонструвала високі комунікаційні навички й... просто видалила чат.
У зв’язку із цим у мене питання — дискримінація українців за мовною ознакою є позицією всієї компанії Betby?
Андрiю, привіт! Дякую за твій відгук!
Прикро, що твій досвід спілкування з нами залишив такий осад(
Можу запевнити, що в Betby немає місця дискримінації за мовною/віковою/расовою/гендерною/будь-якою іншою ознакою.
З’ясувавши деталі ситуації розумію, що сталося непорозуміння (і назва йому Т9 :) ). Нажаль, через мову розкладки, твоє ім’я автоматично було замінено, хоча решта тексту лишилась українською. Однак цього було достатньо, аби зачепити за актуальне і болюче (як і для багатьох з нас зараз).
Щиро перепрошую, якщо комунікація когось із членів нашої команди тебе обурила.
Сподіваюся, в нас ще буде нагода скласти приємне враження.
почтового ящика [email protected] просто не существует ;)
на сайте просроченный сертификат... появляется мысль, что некий «разводняк»
Денис, привет!
Актуальную информацию ты можешь найти на нашем сайте betby.com.