Belkins Inc.

Київ, Львів, Варшава (Польща)

17 березня 2024 21:33

Кизим Юлія, Talent Acquisition Specialist в Lumitech

Робота рекрутинг відділу не змінилась за рік, відповіді на своє питання я не дочекалась ні рік тому, ні цього. Активізуються лише на відгуки на доу, просять видалити, бо це псує репутацію компанії. Не розумію позитивних фідбеків, мабудь негативні просять видалити

Підтримали:  Anastasiia Trofymenko

Вітаю Юліє!

Дякую, що поділились з нами своїми думками. Цінуємо, що знайшли час на фідбек, і хочемо надати відповідь.

Наша мета — забезпечити своєчасний зворотній зв’язок для кожного кандидата і ми робимо все можливе, щоб повернутись з відповіддю протягом 3-4 робочих днів. Ми відповіли Вам впродовж 2 робочих днів, що є в межах наших процесів. Обіцяємо продовжувати вдосконалювати досвід кандидата і зробити процес ще швидшим!

Головним фактором відмови на етапі CV screening стала розбіжність між локацією нашої відкритої позиції у Києві та Вашим фактичним місцем проживання.

Дякую ще раз за Ваш фідбек — він підсвічує наявні моменти для оптимізації і допомагає нам ставати кращими ❤️

Я надіслала Вам емейл з розгорнутою відповіддю та у разі виникнення додаткових питань, буду рада відповісти.
Успіхів у пошуках!