26 червня 2022 14:17
Мій досвід від спілкування з рекрутером Юлією на посаду HR Administrator. Незважаючи, що закривати таски я можу на ізі, отримала відмову з аргументацією що їм потрібна людина в офіс, неможливий ремоут. Разом з тим на джині мені від Юлії прилітає запрошення на цю ж вакансію з описанням «немає фіксованих робочих годин та мікроменеджменту, можливість повного ремоуту або частково відвідувати офіс у Києві». Потрібно писати як це виглядає?! Риторичне запитання. Дякую за гарний досвід!
Привіт, Олено!
Мене звати Іра, я менеджу команду рекрутингу в Belkins, і дякую вам за зворотній зв’язок, який ми вже взяли в роботу.
Ціль моєї команди і моя особиста — це пободувати крутий рекрутмент, щоб кожен із кандидатів отримував увагу, індивідуальний підхід, і в цілому допомогти кожній людині знайти проект, в якому вона буде рости, створювати цінність для себе і оточуючих, а також кайфувати. Будь-який фідбек, включно з негативним — це пряма допомога нам ставати кращими.
Ситуація, яка склалась у Вашому випадку, це механічне недорозуміння, яке ми, дякуючи Вам, вже виправили. Саме по цій позиції, ми дійсно шукаємо людину в Києві.
Ще раз дякую за дзвіночок і за інтерес до моєї команди.
Іра