13 липня 16:12

Катерина Чуркіна, Копірайтер в BeKey

Працюю в BeKey з травня 2025 року, тому можу поділитися враженнями після більш ніж року роботи)

У команді я працюю копірайтеркою. Коли шукала роботу, мала трохи страхів і сумнівів, бо конкуренція насправді в галузі велика, а вимоги типу «5+ роки досвіду» (в 20-25 років) часто демотивують.

Але, на моє здивування, і рекрутинг, і всі етапи співбесіди, і онбординг пройшли досить легко та злагоджено. Мені показали всі основні робочі інструменти, пояснили процеси й вимоги, познайомили з командою, і я спокійно приступила до роботи.

Насправді все виявилося набагато простіше, ніж я очікувала. Дуже лояльно ставилися як до новачка, не очікували, що я з першого дня знатиму абсолютно все — і технічні моменти, і більш нішеві теми, тому завжди нормально реагували на запитання, і при цьому дали достатньо свободи в роботі й простір для власних ідей.

За цей час я досить непогано прокачала свої скіли, почала впевненіше працювати з до цього невідомими темами, краще розуміти завдання і спокійніше ставитися до складних тасок. Звісно, не все завжди виходило з першого разу, але з часом вдалось знайти той самий «потік»)

Загалом я дуже вдячна за цей досвід, за довіру, нормальне людське ставлення й можливість рости в професійному плані.

Підтримали:  Svitlana Baliuk, Evgeniy Berkovich, Alex Koshykov