11 червня 2025 17:01

Solomiya Yarmoliuk, ui/ux дизайнер в BeKey

Працюю в Bekey вже майже рік на позиції дизайнера, і можу поділитися своїм досвідом.

Процес рекрутингу був дуже приємним і прозорим. Ще на етапі першого спілкування я чесно сказала, що не маю великого досвіду у графічних задачах, але HR це не зупинило. Мені дали можливість показати себе на тестовому завданні, і ось я тут :) За це окремий респект компанії — тут дійсно дають шанс тим, хто хоче розвиватися.

Я прийшла як початківець, і складність моїх задач поступово зростала: від створення простих інстаграм-сторіс до повноцінної розробки великих платформ. Це дуже допомогло вирости як спеціалісту.

Працюю в команді з ще однією дизайнеркою, і це величезний плюс. Ми з самого початку зловили метч, завжди радимося одна з одною, допомагаємо й разом генеруємо рішення. Окремо хочеться виділити команду розробників — завжди можна звернутися по допомогу, пошукати краще рішення, отримати пояснення технічних моментів. Усі дуже відкриті до діалогу.

Особливо ціную атмосферу підтримки та довіри. Наприклад, я поєднувала роботу з навчанням, і під час сесії, коли потрібно було відлучатися на екзамени, до цього ставилися дуже лояльно. Гнучкий графік — це реально працює, і завжди можна допрацювати завдання, коли є можливість.

Компанія активно інтегрує AI у продукти та процеси, що робить задачі ще цікавішими. Ідеї команди завжди обговорюють і часто впроваджують у роботу, що дуже мотивує. Крім того, тут немає чіткої ієрархії, спілкування просте і невимушене, незалежно від ролі чи досвіду.

Ще один плюс — внутрішні івенти та загальна атмосфера в колективі. Особливо подобаються кудос-карти — це анонімні картки з подяками колегам. Приємна традиція, яка додає тепла у робочі будні.

Щодо недоліків — їх для мене немає. Це не означає, що все ідеально, але якщо й виникають якісь дрібні моменти, то всі питання можна швидко вирішити.

Навіть попри те, що я наймолодша у компанії, до мене ставляться з повагою. Загалом керівництво завжди на зв’язку з кожним працівником, враховує побажання та ідеї, спрямовані на покращення процесів і атмосфери в компанії.

Якщо ви шукаєте місце, де є можливість рости, працювати у крутій команді, впливати на процеси, мати підтримку колег і свободу для розвитку — Bekey однозначно рекомендую.

Підтримали:  Svitlana Baliuk Alex Koshykov