12 лютого 13:30
Враження негативне! ейчарка просто зникла після першого інтерв’ю, хоча обіцяла дати фідбек за кілька днів. вже пройшло більше 2 тижнів — HR навіть не пінгується. Дуже несерйозний підхід. Не раджу зв’язуватися.
Валерію, доброго дня.
Дякую за Ваш відгук. Так, дійсно, мені варто вибачитись за таку прикру ситуацію. На розгляд клієнту було відправлено декілька профілів кандидатів і процес отримання фідбеку по різних кандидатах відбувався поступово, тому я очікувала, що фідбек буде найближчим часом. Це ніяким чином не виправдовує ситуацію, але щиро вибачаюсь за такий прикрий досвід, що Ви отримали в комунікації. Звісно, зі своєї сторони зверну увагу на процес комунікації щоб зробити його більш якісним.
Дякую, що відреагували. Саме спілкування з Вами було приємне і про beetroot я частіше чув позитивні відгуки. Сподіваюсь, що ця ситуація була прикрим вийнятком. Бажаю успіхів! Можливо ще колись попрацюємо.
Всім миру!