25 лютого 18:01
Beetroot Academy тепер назавжди залишаться в моєму серці. ❤️
Поділюсь своєю історією.
Я вважаю, що схопила вдачу за хвіст та мала можливість отримати грант на навчання з UI/UX дизайну.
Це була можливість, яка з’явилась, коли мені це було найбільше необхідно.
Після завершення курсу знову вдача була на моїй стороні, і я отримала особистого ментора від академії для покращення навичок. Ми зараз продовжуємо працювати разом. Людина була обрана також не рандомно — тут було співпадіння 100% з моїми очікуваннями та цілями. Перед підбором ментора для академії було важливо дізнатись мої очікування щодо співпраці та мету нашої роботи. У мене була можливість описати, людину з якими навичками я потребую. Звісно, я дуже вдячна академії за цю можливість та моїй неймовірній менторці Аліні. 🫂
Щодо самого курсу: на навчанні нам надали всю необхідну теоретичну та практичну базу, якої достатньо, щоб зрозуміти, як вибудовувати продукт від початку ідеї, як проходити всі етапи дизайн-процесу та як передавати проєкт розробнику.
Наповнення курсу таке ж чудове, як і ставлення до студентів. Закінчувати навчання навіть не хотілось, бо воно звело ще й з цікавими людьми зі спільними інтересами.
Чи це все, що ви можете отримати?
Ні 🙂
Також є можливість безкоштовно відвідувати заняття з англійської та доєднатись до комʼюніті з однодумцями.
Це навчання від людей і для людей. 🫶
Чи отримаєте офер одразу після завершення?
Все залежить тільки від вас, вашої сміливості, наполегливості та цілей.
Те, що може дати академія, вона дає і навіть більше, ніж ви можете очікувати. А як ви скористаєтесь отриманими знаннями — вже ваша справа.
Що ж про мене після закінчення курсу?
Зараз я продовжую відпрацьовувати знання на практиці: веду перших клієнтів на фрилансі та потрапила на стажування з можливістю подальшого працевлаштування в агенцію, що спеціалізується на мобільних застосунках.
Для мене це навчання стало важливою точкою старту, за яку я щиро вдячна. І як я можу не рекомендувати, коли вони стільки мені дали для здійснення моєї великої карʼєрної мрії? Там працюють неймовірні люди, і головне — вони дійсно професіонали своєї справи.
І забула згадати нашого викладача Вʼячеслава — він теж був супер класним, з великим досвідом та хорошим почуттям гумору. Він вибудовував процес навчання так, щоб ми вчились працювати в команді, разом генерувати ідеї та виконувати цікаві задачі й завдання. Також ми, ще будучи на курсі, отримали наше перше тестове завдання, де змогли спробувати свої сили з можливістю влаштуватись у компанію ще до закінчення навчання.
Тут я залишаю своє велике дякую. Я не хотіла залишати відгук завчасно — хотіла прийти вже з результатами, щоб на власному досвіді показати, що може дати правильно обраний курс. ❤️😻