4 квітня 10:29
Проходжу курс Frontend, хочу поділитися своїми враженнями:
Навчання в академії виявилося надзвичайно насиченим корисною інформацією, особливо з акцентом на JavaScript, цікавий і легкий підхід, що значно розширило мої знання та практичні навички, враховуючи відсутність досвіду в програмуванні.
Хочу висловити особливу подяку викладачу Олександру Колеснику. Він чудово пояснював навіть найскладніші теми, завжди підтримував студентів під час практичних завдань і оперативно відповідав на будь-які запитання, незалежно від їхньої складності. Його індивідуальний підхід дозволяв кожному отримати додаткове пояснення, враховуючи, що кожен сприймає матеріал по-різному.
Також хотів відзначити менеджера Ярославу Максименко, яка завжди оперативно реагувала на будь-які питання та допомагала вирішувати проблеми, що виникали протягом навчання.
Загалом, курс є чудовою можливістю для тих, хто бажає поглибити свої знання у сфері Frontend-розробки. Рекомендую його всім!