21 вересня 2023 22:58
Всім привіт! У Beetroot Academy я навчалася на курсі Project Management in IT і хочу поділитися своїм досвідом та враженнями.
Програма курсу насичена і охоплює усі основні ПМські і технічні теми, усі матеріали в LMS англійською мовою, що допомагає краще підготуватися до співбесід.
На кожну тему виділяється достатньо часу для засвоєння, обговорення і питань.
Я навчалася в групі Олексія Кравченко і однозначно рекомендую його як викладача і наставника! Олексій — технічний ПМ з досвідом в управлінні та розробці, дуже добре пояснював теорію, розповідав практичні кейси з життя та перекладав складні технічні теми на зрозумілу групі мову. У нашої групи з ним були туторіали в режимі реального часу по GitHub, Jira, requirements workshop. Викладач завжди відповідав на запитання групи і за потреби був готовий організувати додаткові заняття. Олексій давав знання рівня Мідл.
Курс поєднує теорію та практику, оскільки ми писали проектну документацію, створювали борди і діаграми, робили естімейти, писали юзер сторі, робили тестові коміти на Гіт. Окрім того, в Бітруті дуже приємна адміністрація і регулярно проводяться цікаві івенти. Було приємно отримати презент бокс від Академії на початку курсу
На наступний тиждень після завершення курсу я знайшла роботу на позицію ПМ. Це підтверджує, що в Beetroot дають якісні знання орієнтовані на сучасний IT ринок. Вдячна академії за досвід, знання та ком`юніті. Моя щира рекомендація!