27 серпня 2023 14:58
Я закінчила курси Beetroot з Python у липні цього року. І можу впевнено їх рекомендувати. Ось, чому.
З плюсів. Дуже задоволена викладачем (в моїй групі був Влад У.). Все чітко пояснював, і було помітно, що він був дійсно зацікавлений, щоб нас навчити. Постійно питав, чи нам все зрозуміло та відповідав на всі питання: як на заняттях, так і після, у переписках.
Програма теж була дуже хороша, так як охоплювала тематики у програмуванні: від базових до більш просунутих можливостей застосування та супутніх інструментів.
Постійно перевіряють рівень задоволеності студентів, питають, що покращити, змінюють викладачів, якщо ті не влаштовують студентів.
Адміністрація академії все добре організувала: все проходило чітко, вчасно, йшли на поступки. Без питань!
Мінуси. Всю нашу програму, на мій погляд, було важкувато вмістити у 4 місяці. Інтенсивність була трохи завищена. Посмію від себе зробити припущення, що цей курс легшим буде для людей, які не зайняті чимось іншим, на кшталт, роботи; або для технарів, які змінюють професію або додають собі нову мову програмування.
Що далі. Зараз я продовжую навчитися у професію ML Engineer, тому поки що не шукала роботи за новою спеціальністю. Але що можу сказати вже зараз — що отримані у Beetroot знання стали досить сильним підґрунтям для мого подальшого навчання. ☺️
Я щиро дякую Beetroot академії та нашому вчителю Владу за все те, що вони вкладали у нас від усього серця! ❤️