25 липня 2023 13:10
Всім привіт!) У Beetroot Academy я навчалася на курсі Front-End. Варто відзначити, що програма курсу досить насичена (часом було дуже складно), особливо багато практичних завдань, проте все ж таки такий насичений курс є корисним для подальшого розвитку у даній сфері (ви будете готові до всього). Ще гарним плюсом є безкоштовна англійська.Також хотілося б сказати про дружню та приємну атмосферу, як праціників академії, так і в самій групі. Можу підтвердити точно,- бурячки завжди готові допомогти одне одному.
Щодо викладача, то ним був Вова Сенко. Вова гарно пояснював теми занять (плюсом були дотакові завдання та матеріал), завжди усіх підтримував та відповідав на наші (навіть дурні) запитання у будь-який час доби.
Я дуже рада, що обрала саме Beetroot, адже за такий короткий проміжок часу — стільки практики — це вражає. Буду обов’язково радити бурячкову академію всім знайомим!)
P.S. Хочу подякувати нашому викладачеві, за те, що завжди вірив у нас, нашому менеджеру Олегу Процюку та всій команді Beetroot за підтримку, а всім колегам-студентам за допомогу та класно проведений час! Колеги-студенти (якщо Ви це читаєте) у всіх все вийде!:)