10 липня 2023 22:33
Всім привіт) залюбки поділюся враженнями від BA course. Щойно завершився прекрасний курс з чудовищ та професійним викладачем Женею Склярчук💛 дуже позитивні емоції від вашої ЛМС системи, все суперзручно облаштовано та френдлі інтерфейсом)) я обирала між курсами ще декількох академій, але ваша — в саме 🩵, а ще дуже крутезний дизайн всіх тематичних картинок)) Також збирала відгуки по друзям/знайомим, порадили саме вас, і чула тільки позитивні.Я світчер, прийшла без досвіду в айті, працюю інгліш тічером-перекладачем, але бізнес-аналітикою цікавилась трошки сама. На курс потрапила з половиною студентів з технічним бекграундом, думала, що не зможу) але це мене надихнуло втягуватися швидше, щоб все зрозуміти та бути хоча б на рівні інформаційно. Дуже вдячна всім нашим дівчаткам, що ділилися досвідом та прикладами з проектів, не соромтеся питати, я так робила весь курс, 100500 питань 😄😄, ще раз дуже вдячна за допомогу та відгуки. Класно, що матеріали залишаються назавжди, бо вся програма дуже інтерактивна та продуктивна! Долучайтеся до команди бурячків, ви теж будете в захваті) дякую за можливість отримати знання та надихнулися змінити бажану сферу. Всім успіхів та досягнення запланованих цілей 🎯