Beetroot Academy

Київ, Львів, Одеса, Івано-Франківськ, Стокгольм (Швеція)

19 травня 2023 17:33

Vladyslav Zymovets, Community Team Lead в Beetroot Academy

Завершив навчання на курсі Project Management у лютому 2023 року. Це було захопливе та корисне навчання, яке значно розширило моє уявлення про управління ІТ проєктами!

Весь курс був структурований дуже ретельно і покривав всі ключові аспекти управління проєктами. Викладач Тіма Вертоградов є справжнім експертом у своїй галузі, це давало впевненість, що я отримую актуальні знання. Тіма був завжди готовий допомогти вирішити будь-які питання, які виникали під час курсу.

Особливо сподобалася практична спрямованість курсу. Зараз я маю можливість застосовувати отримані знання в реальних проєктах у себе в команді, що дозволило мені зрозуміти, як ефективно керувати процесами.

Окрім того, курс сфокусовано й на розвитку комунікативних навичок та командній роботі. Ми вивчали методи ведення ефективних зустрічей, спілкування зі стейкхолдерами та методи побудови успішних команд. Це важливо для успіху будь-якого проєкту.

Рекомендую курс Project Management в ІТ та Beetroot Academy всім, хто мріє побудувати успішну кар’єру в проджект менеджменті!