18 травня 2023 23:47
У Beetroot Academy я навчався на курсі Front-End Development. Перш за усе хотів би відмітити належний рівень організації навчального процесу: уся інформація щодо організаційних моментів подається чітко, структуровано, зрозумілою мовою. Усе так, як мені подобається 😊. Навіть коли щось не зрозуміло, менеджери завжди на зв’язку, люб’язно відповідають та пояснюють. Відчувається, що в Beetroot Academy докладають багато зусиль для того, аби студенти почували комфортно протягом навчання.
Мені особисто також сподобався підхід до навчання, який в академії називають метод «перевернутого класу». Тобто, спочатку потрібно самостійно ознайомитися з матеріалом по темі, а вже потім розбирати тему з викладачем на уроці. Дійсно, читати тексти та дивитись відео ми й так усі вміємо, тому немає сенсу щоб викладач переповідав увесь матеріал теми на уроці. З викладачем краще розібрати окремі складні моменти та отримати від нього той безцінний практичний досвід, про який не пишуть в документації, статтях та не розповідають в відео.
А ще хотів би сказати про таку ініціативу від академії як програма менторства після закінчення курсів. Як на мене — це дуже потрібна та важлива можливість подальшого розвитку, яку академія пропонує випускникам.
Тож, I would highly recommend Beetroot Academy.