Beetroot Academy

Київ, Львів, Одеса, Івано-Франківськ, Стокгольм (Швеція)

15 травня 2023 10:05

Olha Yermolaieva, UI/UX designer

Навчалася в академії на курсі UI/UX design. Нашим вчителем була Олена — дуже кваліфікований дизайнер з великим досвідом, яка могла знайти відповіді на всі питання і пояснити багато моментів з практичної точки зору. Єдиним мінусом курсу вважаю відсутність мобайл блоку. У сучасному світі без мобайлу нікуди, сподіваюся академія оновить свої програми.
Також хочу відмітити сильне ком’юніті академії. Про випускників ніхто не забуває із закінченням курсу. Є багато активностей по інтересам, вебінари, воркшопи. Особисто я від цього в захваті. В період між закінченням курсів і пошуком першої роботи ти всеодно підтримуєш професійні зв’язки. знаходишся в контексті своєї спеціальності, вважаю це дуже великим плюсом.

Оль, привіти, дуже вдячні тобі за відгук і вітаємо з проходженням курсу!

Обожнюємо, коли думки наших студентів співпадають з тим, що ми вже взяли в роботу — ми додали в оновлену версію курсу цілий модуль про мобайл :)

Знаємо, що на час твого проходження він не був включений в програму, однак! Ми можемо поділитись з тобою (за твоїм бажанням, звісно) студентським контентом для цього модулю. Можливо тобі буде цікаво почитати теорію підібрану нами та поробити домашні завдання під цей модуль. Просто сконтактуй зі мною через: [email protected]ademy

Успіхів з новою кар’єрою!