Beetroot Academy

Київ, Львів, Одеса, Івано-Франківськ, Стокгольм (Швеція)

24 грудня 2021 12:15

Iryna Ocheretko, PHP/Angular Developer в Patternica

Закінчила курс Back-End(PHP, Laravel) на цьому тижні. Сертифікат від Beetroot — прекрасний подарунок собі під ялинку.

Курс побудований дуже добре, програма йде від найпростішого до створення власного проекту.

Уроки перевернуті — учні спочатку вивчають теорію та виконують по ній завдання, а на уроці розбирають вже предметно що і як працює. Це допомагає пройти велику кількість інформації та краще її засвоїти.

Кваліфікований викладач. У нас був Роман Вітрук. Це не автор нашого курсу, він трішки його змінив під більш сучасні вимоги до розробників. Це стосувалось вибору середовища розробки та інших моментів. Подача матеріалу була доступною, Рома відповідав на усі запитання так, що не зрозуміти чогось було неможливо.

Ще до закінчення курсу у нас у групі працевлаштувались 5 чоловік. І це при тому, що ще не всі активно шукали роботу. Це явна ознака того, що для початку нової кар’єри знань та навичок достатньо навіть після одного курсу.

Проект писав кожен студент окремо, ми лише задавали запитання Ромі по тим проблемам, з якими ми стикались під час його розробки. Це дало можливість кожному проявити себе по максимуму.

Захист проекту — окрема історія. Це дуже різкий вихід із зони комфорту, коли треба не просто показати код, а ще й розказати як він працює, як може бути по іншому та ще й відповідати на запитання від партнерів Beetroot. Незабутній та яскравий досвід.

Рекомендую цей курс однозначно. Але дуже хочу наголосити на тому, що багато залежить від викладача.