Beetroot Academy

Київ, Львів, Одеса, Івано-Франківськ, Стокгольм (Швеція)

29 жовтня 2021 12:50

Mykola Borodai

Коли я обирав IT курси, моєю метою було освоїти нову професію. До того я вже пройшов декілька інтерактивних курсів по Python і освоївши базові знання, усвідомив — для того щоб вчитись далі в мене немає розуміння де і яка технологія застосовується, як виглядає воркфлоу типового проєкту. Я зрозумів, що нічого не розумію)) Адже технологій було багато, дерево можливостей почало дуже сильно розгалужуватися.
Тож я почав вивчати відгуки про різні IT академії і курси на Доу і на Прекрасному, запитав у знайомих IT-шників і обрав для себе курс Python від Beetroot Academy.
Оскільки я вирішив підійти серйозно до процесу, то звільнився з роботи і на чотири місяці занурився в навчання. Ще перед початком курсу на співбесіді я висловив сумніви куратору щодо інтенсивності уроків — три заняття на тиждень по дві години мені здавалося мало. Але мене заспокоїли, пояснивши методи «перевернутого класу». Як показала практика, мої опасіння не справдилися. Гадаю, дуже необачно чекати від курсів якихось знать, тільки відвідуючи три рази на тиждень онлайн уроки. Цей час треба використовувати, щоб отримати фідбек про свій код, або задати питання, відповідь до якого ви не знайшли після самостійного вивчення, практики і гугління. Тож, увесь вільний час я приділяв навчанню. І так, на курсі були студенти, котрі не встигали за матеріалом, оскільки у них була поточна робота.
В останній місяць, коли всі робили випускний проєкт, я знайшов можливість паралельного стажування в якості Data Engineer, а одразу після закінчення курсу, отримав офер на позицію Junior Software Developer.
Резюмуючи, хочу наголосити, що Beetroot Academy — це не якась чарівна диво академія. Це просто крутий ресурс з власними якісними матеріалами, досвідченими викладачами, професійними кураторами. Все це, звичайно, робить процес навчання максимально доступним, невимушеним і дружнім, але головним секретом успіху — є ви самі. Python сам себе не вивчить)) (хоча, дивлячись на розвиток ML в останні часи, такий сценарій не можна відкидати)
Ще раз хочу подякувати викладачам Олександру і Назару, кураторці Анастасії і всім колегам-студентам.
Було круто!