З бобрами я знайома ще з 2016 року. Ми пройшли разом великий шлях: купа спогадів, досягнень і викликів.
Що дивовижно, тут є можливість вибудовувати справжні відносини, а не просто функціональні транзакції. На своєму прикладі можу сказати, що працювала і в підтримці, і в розробці продуктів, і з продажами на Amazon, і навіть із побудовою бренду з нуля. Зараз, у ролі HR, шукаю людей для всіх ролей, до яких мала змогу доторкнутися раніше.
Це рідкість — мати змогу так зростати разом із компанією протягом стількох років. І, звісно, мій випадок — не єдиний.
До того ж, комфортна взаємодія, відкрите спілкування, динамічні процеси та спільна мета створити щось круте — усе це створює відмінну синергію для руху вперед.
Зараз нас 40 бобрів, і ми плануємо рости, розвиватися та будувати далі. Будемо безмежно раді знайти людей, які поділяють наші цінності :)
1 відгук