12 грудня 2024 11:10

Alina Lesnichaya, DevOps Engineer в BCD TripTech

Нещодавно я приєдналась до компанії BCD Triptech і вже можу поділитися виключно позитивними враженнями від процесу адаптації та роботи з командою. Процес співбесіди пройшов дуже швидко і професійно, всі етапи були зрозумілі, а спілкування з рекрутером Світланою залишило лише найкращі враження. Вона завжди була на зв’язку, оперативно відповідала на всі питання та допомагала розібратися в деталях, що зробило процес переходу комфортним і прозорим.

Командний дух у компанії відчувається з перших днів: колектив дружелюбний, підтримуючий та завжди готовий допомогти. З самого початку відчувається, що тут цінують відкритість, взаємодопомогу та взаємоповагу. Мені особливо приємно, що керівництво компанії уважно ставиться до адаптації нових співробітників, надає всі необхідні ресурси та створює сприятливі умови для професійного зростання.

Я рада, що стала частиною такої проактивної та інноваційної команди, де кожен зацікавлений у досягненні спільної мети та готовий ділитися своїм досвідом. Мене приємно вразила організованість робочих процесів, чіткий розподіл обов’язків та підтримка на кожному етапі онбордингу.

З нетерпінням чекаю подальших можливостей для розвитку у компанії та планую докласти максимум зусиль, щоб внести свій вклад у спільний успіх команди.

Дякую BCD Triptech за такий теплий, організований та професійний прийом!

Аліно, дякуємо за теплий відгук та раді, що ти вирішила приєднатися до нашої команди!)