BAZU Company

Київ

23 серпня 14:29

Рустам Голев, Laravel dev в

Спустя пол года принял решение покинуть компанию тк как общение руководства перестало удовлетворять. Вроде бы договорились, 2 недели отрабатываю и ухожу. Спустя неделю к сожалению нервы у меня не выдерживают, и в достаточно грубой форме увольняюсь. Ну, бывает. Однако помимо прямых угроз похищения если я не приеду в офис после своих слов, помимо того что во все HR агентства были разосланы письма что я сотрудник который навредил бизнесу, помимо того что я в ожидании претензии в суд о нарушении трудового договора, мне еще до конца не выплатили заработную плату ссылаясь на нарушение договора. Справедливо?

Підтримали:  Oleh

Ми шкодуємо, що ваше рішення завершити співпрацю з нашою компанією призвело до таких наслідків. Однак, хочемо підкреслити, що процес вашого звільнення супроводжувався певними порушеннями трудового договору з вашого боку.

Насамперед, хотілося б нагадати, що на момент вашого звільнення, як і в попередньому відгуку, який був зроблений вами 4 місяці тому, між нами було досягнуто угоду про двотижневу відпрацювання. На жаль, через тиждень ви вирішили односторонньо розірвати трудові відносини у досить різкій формі, що спричинило значні фінансові та операційні втрати для компанії.

Більш того, ваші дії та манера спілкування порушили пункти договору, що стосуються строків розриву трудових відносин та етичної поведінки у колективі. Це підтверджується вашими словами: «Rustam Holiev — 14.08.2024 17:23 ну здорово что ты такой понятливый) может и меня сможешь понять, когда я тебе сейчас скажу что ебись ка ты с этим дерьмом, дружище, сам) па-па» (скриншот).

Ми діємо суворо відповідно до договору ФОП, і виплата заробітної плати здійснюється лише за дотримання всіх норм та умов.

Що стосується ваших тверджень про «прямі погрози», просимо вас надати докази цього твердження, оскільки у нашому колективі не практикуються подібні методи. Також хочемо підкреслити, що ми маємо право інформувати HR агентства та сайти з працевлаштування про дії співробітників, які порушують умови трудового договору, додаючи відповідні докази. У разі іншого розвитку подій, ми будемо змушені подати позов за наклеп.