Працювала в компанії з 2022 до 2026 року як ПМ, та враження залишилися лише позитивні.
За час співпраці я брала участь у реалізації складних і цікавих проєктів, мала можливість працювати з класною командою. Керівництво завжди відкрите до діалогу, підтримує розвиток співробітників і заохочує до зростання.
Я повністю задоволена досвідом роботи в цій компанії та щиро бажаю їй подальших успіхів і розвитку.
Працюю в компанії з 2022 року.
За цей час було різне тому відмічу переваги barva.tech котрі відмітив для себе
— flexible schedule — насправді а не на папері, окрім мітингів та комітментів по задачах немає обовʼязкових годин і роботу можна підлаштувати під свій графік. і це не від проекту до проекту це дійсно на рівні культури компанії
— management communication — мені простіше бо я працюю фактично з часів заснування компанії але в цілому крос комунікація дуже гарна, можна завжди написати ceo/hr/lead/pm чи будь кому і вирішити питання, до цього нормально ставляться і це практикується
— dev lobbying (не знаю як це правильно назвати) — тут особисто маю кілька прикладів коли мої інтереси відстоювались в конфілктах з клієнтами/колегами. вас ніхто не кине на призволяще самому вирішувати складні питання і компанія буде на вашій стороні
— community — в компанії працює багато цікавих людей котрі люблять свою роботу, завжди є з ким обговорити ідею чи спитати поради
В компанії були і складні часи але видно як процеси реформуються, проблеми переосмислються і barva.tech рухається вперед.
Критичних мінусів для себе не знайшов тому планую і надалі тут працювати (вже виходить 4тий рік)
Працюю в компанії 6 місяців і щиро можу сказати — це одне з найприємніших місць роботи. Тут відчувається справжня командна атмосфера: колеги завжди готові підтримати, підказати чи просто підняти настрій. Завдяки цьому робочі будні проходять легко й продуктивно. Компанія дає простір для розвитку та самореалізації, і це дуже мотивує. Особливо ціную відкритість до нових ідей та конструктивний підхід до роботи. Є можливість розвиватися. Рада бути частиною такої команди!
Працюю в компанії майже з моменту її створення, а з CEO компанії, Олександром, вже більше 8 років. За цей час бачив як компанія переживали різні свої етапи становлення, стикалась і боролась з проблемами, а в кінці виходила з перемогами.
Всі співробітники в компанії професіонали своєї справи. Колектив дружній, людяний. Те саме можна сміливо сказати і про менеджмент. Завжди знайдуться ті, хто допоможе в скрутну хвилину як в робочих питаннях, так і в особистих.
В цій компанії завжди є цікаві проекти, з різних доменів і різної складності. Також, крім аутсорс проектів компанія займається розробкою і власних рішень у сфері послуг, blockchain. Тому якщо вирішите доєднатись — точно знайдете щось своє!
Умови гарні — стабільний графік, гідна компенсація, оплачувані відпустки і лікарняні.
Впевнений, що в компанії найцікавіше лише попереду, тому бажаю їй успіхів і такої ж цілеспрямованості, яка є зараз.
Працюю в компанії вже майже два роки на позиції Project manager, і можу з упевненістю сказати, що мені тут дуже подобається. За цей час я відчутно виросла професійно та бачу перспективи для подальшого розвитку своїх навичок і, сподіваюся, кар’єрного зростання. Особливо хочу наголосити на приємному топ менеджменті — Олександрі, нашому СЕО та фаундері, з ним завжди комфортно працювати, обговорювати нові ідеї та знаходити підтримку.
Мені вдалося бути частиною неймовірної команди, яку частково допомагала формувати сама. Це ті люди, з якими не страшно приймати якісь виклики, адже завжди можна розраховувати на їхню допомогу та професіоналізм. Я щиро вірю у велике майбутнє нашої компанії і сподіваюся пройти цей шлях зростання разом.
Я працюю в компанії BarvaTech вже 5 років. За цей час я пройшов шлях від початківця до впевненого розробника, і пишаюсь тим, що цей розвиток відбувався разом із сильною та підтримуючою командою.
Окрема подяка Олександру Шалахіну — за його лідерські якості та вміння керувати компанією. Я завжди цінував його людяність та справедливе ставлення до команди.
Попри всі виклики та глобальні події, компанія продовжувала бути для мене джерелом професійного розвитку та фінансової стабільності, за що я щиро вдячний.
BarvaTech стрімко зростає, і мені приємно бути частиною цього процесу. Вчитися, ділитися досвідом та розвиватися разом з потужною командою — це справжнє задоволення.
Бажаю компанії ще більше успіхів, амбітних цілей та їх досягнень!