1 травня 18:57

Vasyl Spodaryk, BA / PO

Мій досвід проходження випробувального терміну в компанії Banza залишив лише позитивні враження.

З перших днів відчувався структурований та продуманий підхід до онбордингу — наявність чіткої навчальної програми. Як результату — це допомогло швидко зануритися у внутрішні процеси, інструменти та специфіку роботи.

Окремо хочу відзначити постійну підтримку ментора та керівників протягом усього випробувального терміну. Завжди можна було отримати зворотний зв’язок, пораду чи допомогу у вирішенні робочих питань. Такий підхід значно спрощує адаптацію та додає впевненості на старті.

Важливим плюсом стала підтримка у підготовці до сертифікації Creatio — компанія зацікавлена у професійному розвитку співробітників та створює для цього усі необхідні умови.

У команді та в цілому в компанії панує позитивна, дружня атмосфера. Колеги відкриті до комунікації, завжди готові поділитися досвідом, проконсультувати чи допомогти, що створює комфортне середовище для роботи.

Banza — професійна, сильна та орієнтована на людей компанія, де цінують розвиток, взаємопідтримку та командну роботу. Дуже радий приєднатись та стати частиною команди та продовжувати свій професійний шлях саме тут.

Підтримали:  Igor Roost, Iryna Balatsan