Bambuk Studio

Львів

Я працював у Бамбуку 1.5 року на посаді WordPress Developer. Минув рік з того моменту, як я пішов зі студії, за цей час порівнював різні компанії, їх підхід, як влаштовані процеси. І зрозумів, що найкраще місце, де я працював, був Бамбук. Такого дизайну я не бачив ніде. Розробники в Бамбуку кмітливі і постійно розвиваються, завдання не прості, але цікаві. Творчий підхід до роботи у цій студії відчувається у кожному співробітнику (з ким я працював). Коли працюєш у Бамбуці розумієш, що кожна дрібниця намальована в дизайні важлива, мені подобалося, що якщо я з чимось не згоден під час розробки проекту це можна було обговорити з дизайнерами або проджектом і це мало результат, а не черговий марний мітинг як в інших компаніях. Робота в компанії створила дуже сильну базу в моїй кар’єрі і рівень якого хочеться дотримуватися завжди і скрізь.

Підтримали: Наталія Франц

Дякуємо за відгук, нам приємно :)

Бамбук це місце, де мені було дуже добре.
Як саме добре?
Я працювала бренд-стратегом, в команді — стрателіда.
В пакет посади також входили обов’язки: рісьорч, спілкування з клієнтами, створення бренд-стратегій, колаборація з командою, тіскання собак. Це так якщо загалом.

Друга штука це те, що можна і треба було покращувати те, що було. Ми всією командою разом інтенсивно думали, змінювали підходи, пробували, шпортались, виправлялись і посипали голови попелом, сміялись, трішечки плакали (правки), збирались разом, зависали домів. Після складних і не дуже днів ми не раз лишались в офісі, щоб глянути фільм чи пограти в правду чи дію (обережно, ця гра така сама небезпечна, як дві правди і одна брехня!).
І це було добре.
Тому що був баланс — професійного та особистісного.
Мені дуже сподобалось бути там з цими дивовижними людьми. Я виросла, спробувала масу різних підходів, навчилась говорити з ковбасними і не тільки директорами, підсіла на тікток (чисто професійно!), had fun і, сподіваюсь, була корисною.
Бамбук ван лав, словом.

Підтримали: Наталія Франц

Дякую Лідо, ми з теплом про тебе згадуємо :)

Йой, 10 років! Від прибиральника іконок на робочому столі до ардиректора)) Мій відгук, напевно, не можна вважати об’єктивним, так як можна сказати виріс з ними)) Багато що змінювалось за цей час, але дещо було незмінно — так це цінності, які дозволяють сказати, що Бамбук — це про індивідуальний підхід і яскраві нестандартні рішення, про нові технології і завдання, що кидають виклик, про людей і душевні посиденьки зі смаколиками, яких мені так не вистачає.

Підтримали: Наталія Франц

Студія є власником найкращого вхідного і вихідного інтерв’ю з усіх пройдених на моїй пам’яті :)
Із зручностей підкреслю розташування офісу, можливість працювати віддалено, зручні крісла, потужні комп’ютери, гнучкий графік.
З важливого: прозора політика підвищення кваліфікації та заробітньої плати, отримання безцінного досвіду, в студії підтримують розвиток своїх співробітників
Зі сміливого: в умовах пандемії керівництво не боїться розширювати штат працівників, але це легко пояснити, адже планка обслуговування клієнтів тримається на дуже високому рівні.
Поміж іншим, студія націлена на своїх працівників і сприяє створенню хорошої атмосфери в середині команд в тому числі прислухається до будь-яких побажань.
І на сам кінець, спасибі за отриманий досвід та можливість працювати з чудовими людьми! =)

працював в компанії трішки більше шести років. значно більше ніж достатньо щоб максимально повно описати враження :)
моя посада — front-end developer.
перевага компанії — дуже дружня, тепла, сімейна атмосфера, яка дозволяє відчувати себе дуже вільно та впевнено. за всі роки роботи мав справу з більш ніж 30-ти різними проектами, більшість з яких — креативні, красиві, динамічні, одним словом — цікаві!
перевагою є повна свобода у виборі технологій, які використовуватимуться на проекті.
компанія ідеально підходить для навчання та розвитку молодих спеціалістів.
в команді багато досвідчених дизайнерів. всі проекти, зазвичай, дуже індивідуальні.
будь які ідеї вітаються: чи то відносно дизайну, чи ефектів, чи, можливо, технології, яка використовуватиметься.
під час роботи можливе навантаження в два чи більше проектів одночасно, та попри це мені сподобався подібний досвід — можна почерпнути максимум для себе.
великий привіт всім, з ким мав справу! ;)