Grateful for an amazing year at AYA Software. Today marks my one-year anniversary, and I wanted to share my heartfelt appreciation. 🙏
Joined a dynamic team that fostered my growth as a developer. Support and collaboration made this journey rewarding. Thank you, AYA leadership, for guidance and trust. 🙌
Exciting projects honed my skills. Colleagues’ unwavering support and camaraderie inspired excellence. AYA’s work culture nurtures innovation and growth. 🌟
Incredibly thankful for this opportunity and the journey. Looking forward to contributing to AYA’s success. 💪😊🎉💙🚀🔥
Я рада поділитись своїм враженням про компанію AYA Software.
З мого досвіду роботи з цією компанією, можу сказати, що вона підтримує своїх працівників на всіх етапах роботи:
* Керівництво організовує навчання для підвищення професійних навичок;
* Команда складається з молодих та енергійних людей, є максимально відкритою, тому із ними дуже легко і приємно працювати;
* Окрім цього, це одна із тих прогресивних компаній де цінуються ідеї, бачення розвитку та можливостей кожного співробітника. Що також дуже круто)
Наразі, я дуже задоволена своїм досвідом роботи в компанії AYA Software, тому рекомендую її як потенційного роботодавця для тих, хто цінує професійний розвиток, підтримку та комфортний процес роботи.
Мала змогу невеликий проміжок часу попрацювати з AYA в форматі аутстафу і можу розповісти про свій досвід. З яким би проектом вам не довелося працювати, знайте, Іра, як справжня мама буде вас захищати перед замовниками до останнього. Класна атмосфера в команді, намагаються організувати комфортну роботу, мені в часи блекауту оплачували коворкінг. За декілька місяців роботи встигла отримати подарунки на Новий Рік, ще й виграти мерч в конкурсі)) дрібниця, але як приємно. На аутстафі багато чого залежить від замовника, але команда AYA, на мою думку, робить все можливе і неможливе, щоб згладити кути і вирішувати проблемні моменти.
Компанії бажаю стрімкого зростання та розвитку)
Дав собі змогу почекати на момент, та написали відгук щодо роботи в компанії.
Працюю QA Manual вже другий місяць на складному, але дуже цікавому проекті
Команда — чудова, підтримка зі всіх сторін. Якщо э якийсь блокер — QA Lead, та інші члени команди без усяких проблем допоможуть розібратись у задачі
Умови — комфортні, крутий офіс в Одесі
Розвиток — якщо у вас є бажання опанувати новий софт, навички, вивчити нову мову програмування, та це буде корисне для проекту — компанія допоможе або повністью, або частково покрити сумму на навчання. (Є внутрішні матеріали по багатьом напрямам, та у великій кількості, що може і курси не будуть потрібні)
Організація робочих моментів — питянь нема, крутий проджект менеджер, який постійно тримає руку на пульсі, допомагає, та дає нові таски, якщо з попередніми впорався
У цілому дружня атмосфера в компанії, і саме головне — рад що кожного разу прокидаешься перед роботую, та нема думки «скоріше б цей день закінчився».
З мінусів зазначив би, що до офісу (особливо мені, бо проживаю у Чорноморську) важко добиратися, бо він знаходиться майже у кінці парка ім.Шевченко
Маю змогу працювати з AYA Software. Компанія підтримує на всіх етапах адаптації та після, підтримує у бажанні професійного розвитку та навчанні. Також HR Generalist організовує inner education, де можна поділитись досвідом та дізнатись нову цікаву інформацію, проводить тренінги.
Хочу відмітити уважність та відношення керівництва до кожного співробітника та легкий HR процес. За цей час підвищила свою кваліфікацію та зросла в компанії. Керівництво завжди відкрито до нових ідей та надає справедливу оцінку моєї роботи.
Також компанія забезпечує працівників коворкінгами, коли виникають проблеми з відключенням світла та робить все для того, щоб процес роботи був комфортним та не зупинявся.
Після закінчення навчання IT рекрутингу, почала працювати в компанії з червня 2022 року. За цей час компанія завжди допомагала та підтримувала мене у моєму кар’єрному зростанню.
Хочу відзначити приємний та відкритий до діалогу колектив, з яким хочеться і працювати й просто спілкуватися як з добрими друзями. Подобається, що твою думку чують і на неї зважають.
Компанія активно підтримує донатами Україну, це як різні фонди, так і Збройні сили.
Більшість наших проєктів працюють на ринках Європи та США, але в першу чергу віддаємо перевагу кандидатам з України, щоб знайти проєкти для наших земляків.
Всі домовленості виконуються вчасно та всі мої очікування щодо компанії повністю виправдані.
Це найтоксічніший опис вакансіі, що мені коли-небудь траплявся ))
Доброго дня, Надіє! Даний опис вакансії потрапив сюди випадково, так як наша HRM видала баг і при відгуку на вакансію публічною стала сторінка, котру заповнював власне клієнт як запит. Наша команда ніколи б таке не опублікувала, адже наша позиція чітка, ми працюємо задля Перемоги. Тому приношу вибачення за таку ситуацію, будемо раді попрацювати з вами в майбутньому
Дуже цікаво, шо там за «тяжелая текущая ситуация» така зараз у світі?
Компанія додала до свого логотипу український прапорець, але у своїй вакансії пише російською, що розглядає кандидатів «...не из Украины и не из РФ (имею в виду именно территориально, а не по национальному признаку...».
А в кінці опису додались іще отакі ось вишеньки на торті: «...Кандидат должен свободно говорить по-русски и писать по-английски...», «...С учетом тяжелой текущей ситуации в мире кандидат должен спокойно относиться к тому, что в команде и русские, и украинцы.»
Здається, щось пішло не так із розумінням «важкості якоїсь там ситуації у світі». Чому б тоді було не додати іще один прапорець собі на лого, щоб усі точно все зрозуміли?
Доброго дня, Ірино! Насамперед, дякую вам за відгук!
Ми завжди публікуємо та ведемо комунікацію англійською мовою, оскільки відгукуються на вакансії не лише наші земляки — українці, а і розробники з інших країн (Європа, Америка, Грузія, Азербайджан, Турція, Молдова, Румунія). Погодьтеся, на DOU ви зустріли вакансію англійською. Далі сталася технічна помилка, що коли ви натисли кнопку «Відгукнутися» вас перекинуло на сторонній сервіс, на наш «воркбук», де якраз ви побачили опис вакансії російською, який був заповнений замовником. Замовником в даному випадку виступає американець, який добре розмовляє російською.
Технічний баг ми уже пофіксили. Наша компанія праює заради Перемоги, ми всі знаходимося на території України, щодня прикладаємо масимум зусиль аби зберігати робочі місця та працевлаштовувати розробників. Обовʼязково донатимо навіть кожен особисто, ажде по іншому ніяк.
Я приношу вибачення всім, у кого дана ситуація викликала непорозуміння.
Дякую вам за комунікацію та що ми змогли знайти взаєморозуміння після того, як повністю проговорили ситуацію.
Енергійна компанія з потужною командою, AYA Software швидко набирає обороти попри усі перешкоди у цей час! Якщо у вас є ідеї та чіткі цілі — ви знайдете підтримку у їх досягненнях.
В компанію наймають приємних та веселих людей, з якими комфортно працювати:) Ще я бачу дуже стрімкий розвиток! Це не може не тішити. Завжди можна було задавати різні питання та отримувати відповідь на них, мала змогу брати участь у опитуваннях та у розвитку компанії, це рідко де зустрічається, коли твоя думка також важлива:) Крута компанія, і стрімкий початок! Я гадаю, що вас чекає велике майбутнє🤩