На даний момент я працюю QA в компанії тільки 5 місяць, але впевнений, що це тільки початок нашої довгої та плідної співпраці.
Для повноти картини на початку маю додати, що до цього я працював у великій продуктовій компанії (де одних тільки QA спеціалістів було більше тисячі), тому для себе я твердо вирішив, що шукаю компанію з меншим штатом і більшими можливостями для комунікації та співпраці з колегами інших спеціальностей.
Можу сказати, що я точно не прогадав з вибором. В компанії я знайшов все, що хотів, і навіть більше!
— Отримав значну кількість викликів та задач, над якими хочеться працювати;
— Робота ведеться невеликими командами, де всі є чатиною корабля, частиною команди)
— Команда завжди допоможе у вирішенні перепон, що виникають на шляху;
— Керівництво цікавиться планами співробітників і мотивує до розвитку;
— Є проекти різної складності і на різних етапах, що дає прекрасний практичний досвід;
— Напевне найголовніше для мене те, що саме тут я відчуваю свій безпосередній вклад, і інші також його бачать і належно оцінюють!
Я працюю в компанії Axisbits вже майже рік. За цей час я дізнався багато нового, робота у цій компанії не тільки надихає на досягнення нових вершин, але й забезпечує можливості для особистого зростання та професійного розвитку.
Наші керівники турбуються про нас, і завжди прийдуть на допомогу у будь-якому питанні. В компанії використовуються новітні технології і це дуже круто.
Я дуже задоволений що приєднався до даної команди.
Я вже понад три роки маю честь бути частиною прекрасної команди під назвою Axisbits.
Я прийшов в цю компанію в пошуках цікавих проєктів та перспективи розвитку.
Виявилось що я прийшов за потрібною адресою.
Тим більш, я опинився в компетентному колективі який був готовий до викликів.
В команді спеціалістів, які розуміли свої сильні й слабкі сторони, та найголовніше, з невгамовним бажанням до розвитку і покращень у справі яку ми робимо спільно.
В цій прекрасній атмосфері було створено багато прекрасних продуктів, серед них траплялися дійсно концептуально нові проєкти котрі були не абияким іспитом на компетентність.
І ми склали ці іспити, як результат наша команда має велику когорту лояльних партнерів, які задоволенні нашою роботою і невідхильно продовжують працювати з компанією Axisbits.
Бути частиною цієї команди, значить займатися цікавими та актуальними проєктами, в атмосфері що спонукає тебе до підкорення нових вершин!
Я працюю в компанії Axisbits вже доволі давно (понад вісім років). І хочу розповісти про свій шлях і свої враження :)
Напевно, завдяки цій компанії я дізналася що таке стабільність. Те почуття, коли не потрібно шукати щось кращого — кращого ставлення керівників і співробітників до себе, найкращих проєктів, адекватної винагороди за досягнення — воно все тут! Також хочу відзначити можливість кар’єрного росту.
В Axisbits я почининала з Junior, зараз я Team Leader (і впевнена, це ще тільки початок :) ). Спілкувалася з кожним співробітником і хочу сказати — всі вони кваліфіковані працівники у своїй галузі. Тімліди — чудово керують командами та допомагають з будь-яким питанням; мідли — неймовірно справляються з поставленими завданнями, та в кожен проєкт вносять свіжий погляд і чудові ідеї; джуни — за допомогою мідлів і тімлідів схоплюють будь-яку інформацію на льоту і стрімко перетворюються на крутих фахівців.
До списку не можу не додати наших PMів, якими я дуже пишаюсь! Це неймовірні люди. З ними працювати одне задоволення. Все детально розкажуть, розпишуть, покажуть, і ще раз пояснять :)
І звичайно ж наші керівники. Я ще не зустрічала на стільки лояльних людей, які допоможуть з будь-яким питанням — чи то робочим, чи то особистим. Дякую!
Я пропрацював в компанії Axisbits більше півтора роки і можу сказати що основа команди це хороші люди, ціль яких — якісний кінцевий продукт. Під час роботи, для мене, як для спеціаліста PHP Junior+, було багато цікавих викликів, які ми могли запросто обговорити з ментором.
Питання які виникали по ТЗ швидко вирішував PM, з ним же ми обговорювали пропозиції зі сторони розробки, не рідко покращення які пропонували розробники доносилися до клієнта і потрапляли в продукт. Відчувалося що акцент робився на якості, а не на витрачених годинах.
Тому я вдячний компанії за плідну співпрацю і хороший досвід)