Аналогичная ситуация с Timofey Malkov. Мой аккаунт платежной системы был указан для выплаты после тестового. Обещания о выплате длятся уже месяц, выплата должна была быть сделана около 2.5 мяцев назад.

Привіт, дуже рідко трапляється таке, ми справді всім всім тестове оплачуємо і платежі відправляються вчасно згідно з домовленостями.
Надішліть будь ласка ваші деталі на [email protected] ми розберемось і відразу зробимо виплату.
Дякую за коментар, дуже важливо отримувати зворотній зв’язок. Ситуацію вирішимо як тільки отримаємо інформацію від вас на пошту.

Отморозили с оплатой тестового — почту кинули в ЧС, будьте осторожны! Хотя пафоса было на собеседовании, про то что ценим труд и тд :D

Страница рекрутера с которым общался www.linkedin.com/in/kateryna-bilkovets

Привіт Тимофій,
Прикро чути що так получилось, ми всім оплачуємо тестове.
Нажаль через велику кількість кандидатів могли бути якісь проблеми з передаванням інформації, тому напиши вам в приват і попрошу деталі для оплати вже сьогодні ;)

Мне кума скинула ссылку, я написал в чат, что оставлю комментарий. Сказал = сделал

Советую посотрудничать с UPALA.COM

Похоже, за такую работу мечты еще и доплачивать придется, настолько все ... хорошо.

Pizdata креативність!)))) Респект!))))

Підтримали: Vadim StokozKirill Mercedeso

Хочу маркетологом сюда)) А какой брендинг замутим))

Підтримали: Ліда Хань

Джависты нужны? хочу быть pizdat’ым чуваком

Супер) Подам вакансію)))

Підтримали: Oleksandr Korobko

Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.