Вже майже три роки я є частиною команди Avitar (прийшов ще джуном, а тепер лід департаменту) і можу із впевненістю сказати, що цей проект відрізняється від наявних на ринку.
Мене надихає команда, професіонали із великим серцем. В Avitar створена атмосфера взаємопідтримки та синергії, а ще (досить рідка для юридичної сфери) — увага до кожного члена команди, саме як до особистості. Ми не просто юристи, а ІТ-юристи (в усіх аспектах, if you know what I mean). І зростати поруч із такими людьми — задоволення.
Якщо вам хочеться амбітності та масштабів — то в Avitar і цього не бракує. Взяти участь в Expo 2020 Dubai та поруч із іншими лідерами ринку представляти Україну? Легко! Запартнеритись із ООН для досягнення цілей сталого розвитку? Є! Участь у Web Summit в Лісабоні? Так уже. Для мене це великий плюс проекту, який захоплює і надихає рухатись вперед.
Avitar постійно працює з напрямками, про які часто доводиться пояснювати «що воно таке» людям не зі сфери, — personal data protection, marketing compliance, legal design by default, accessibility та багато чого ще. Команда завжди намагаємось дати клієнтам додану вартість, — тому роботи ніколи не буває мало :)
Last, but not least, — соціальна відповідальність. Avitar — партнер багатьох крутих соціальних проектів. Разом, ми підтримуємо ініціативи, що сприяють обороні нашої домівки, дбають про майбутнє, дітей, та турбуються про літніх людей. Для мене це один з визначальних показників відповідального бізнесу, і я пишаюсь тим, що можу вкладатись і розвивати такі проекти.
AVITAR is a company that will always hold a special place in my heart. I spent five wonderful years there, and during that time, I experienced unbeatable growth and worked with the best team I could have asked for. As one of the first employees, I can confidently say that AVITAR offers numerous professional opportunities for anyone who joins the team. It’s a safe and comfortable space that expands as soon as you need it to, covering your back while you pursue your wildest professional plans and ideas for AVITAR’s growth. As a team member, you are always supported to achieve, learn, and improve.
For clients, AVITAR’s lawyers are your partners in crime and bodyguards. They take care of all the legal work so that you don’t have to worry about it. Their international expertise allows any client’s business to scale safely. As a tech business, when you move fast and enter new markets, you need someone to have your back and warn you about potential risks and local requirements in the online space. AVITAR is a perfect fit for scaling tech companies or online operating businesses.
I now consult tech companies on business development matters, and I always refer my clients to AVITAR because they are an excellent legal team that keeps my clients’ businesses safe.
Феномен Avitar — у тому, що ця компанія поєднує у собі найсучасніші підходи до роботи та духовність. І це не просто слова. В Avitar працюють експерти у своїй галузі, які приділяють величезну увагу не лише своїй професійній діяльності та клієнтам, а й духовному розвитку, саморозвитку та цікавому дозвіллі. Клієнти стають друзями, а кожен стендап починається з питання «в якому ти стані?». Це дає можливість краще зрозуміти одне одного та підтримати кожного з колег.
Працювати в Avitar — легко, приємно та корисно. Люблю цю компанію.
Працюю більше
Є підтримка в розвитку і навчанні, як всередині компанії, так і зовні. Унікальний підхід, і декому буде незвично на перший час отримувати стільки відкритості, уваги і підтримки. Але з часом ти починаєш довіряти і також відкриватися, що збільшує ефективність і дає відчуття єдності з командою.
Компанія ставить перед собою амбітні цілі та постійно вдосконалює внутрішні та зовнішні процеси. Що будує ефективну комунікацію з командою, клієнтами та партнерами.
Майже два роки з Авітаром і перші місяці мене не полишало відчуття, що ну не може ж так бути, якось все дуже комфортно, навіть хотілося розібратися, розгледіти, де ж тут підвох?
Дуже довго звикала до підтримки, до того, що можна ділитися своїм внутрішнім станом, а не робити вигляд, що ти завжди ок. Це особливо цінно в період блекаутів та обстрілів.
Тепер обертаючись назад помічаю, що Авітар змінив мене, додав більше впевненості в те, що все можна подолати, що ти не один.
У відповідь відчуваю бажання теж не лише отримувати, а й ділитися своїм досвідом, часом, енергетикою.
Це дуже класно, що в моєму житті з’явився Авітар.
Впродовж майже року роботи в компанії на посаді Data Privacy Specialist, я отримала надзвичайно цінний предметний досвід у сфері захисту персональних даних та розвиток мене як професіонала.
Основні переваги роботи в цій компанії — це сильний колектив, зацікавлене в розвитку кожного працівника керівництво, а також цікаві клієнти та проекти.
Працюючи з командою професіоналів, я отримала можливість постійно вдосконалювати свої навички та знання в цій динамічній області. Різноманітні проекти надихають на пошук нових ідей та рішень, а співпраця з клієнтами різних галузей дозволяє поглибити розуміння їхніх потреб та вимог.
Я працюю в компанії вже 7 місяців. За цей час встигла побачити багато усього: від злетів до падінь. Проте вражє зовсім інше — це вміння керівників підтримувати, надихати і не опускати руки. Тут про вас піклюються і допоможуть як з професійними питаннями, так і з особистими. Особливо вражає тпла та дружня атмосфера, постійна комінукація з членами команди. Особливо це помітно, якщо порівнювати з моїм попереднім досвідом роботи.
Також особисто для мене співпраця з Avitar стала певною точкою зросту, як особистого, так і профсійного. Різноманітні задачі, KSS, лекції від інших співробітників на цікаві професійні теми спонукають до росту в будь-якому випадку.
Я дуже вдячна за цей досвід і сподіваюся, що далі буде більше!
Мені пощастило працювати у Avitar протягом 9 місяців, тож хочу поділитися своїм досвідом)
Головною особливістю компанії є атмосфера турботи. Після онбордингу потрапляєш у коло друзів та однодумців, націлених на один спільний результат. Компанда підготувала гайди, які допомагають швидко зорієнтуватись у внутрішніх питаннях, окрім цього, завжди є можливість запитатати у колег поради чи підтримки.
В компанії підтримують розвиток працівників, проводять KSS, лекції на актуальну юридичну і не тільки тематику, надихають, мотивують і допомагають зростати як спеціалісту.
Усі проєкти різноманітні та цікаві, тож сидіти без діла чи нудьгувати від монотонної роботи точно не доведеться. Avitar дає можливість швидко розвиватись у професійному плані, оскільки, часто доводиться підходити до тасок творчо, аналізувати іноземні юрисдикції, прокачувати комунікаційні навички. В той же час, кожен працівник в першу чергу особистіть. І це дуже цінно!