Avidi Technologies

Івано-Франківськ

Працюю в компанії неповний рік, але вже можу з впевненістю сказати, що це чудове місце для вмотивованих людей, які прагнуть працювати з передовими технологіями та отримати досвід, що відповідає сучасним вимогам ринку. Тут цінується ініціатива, і у вас буде можливість безпосередньо брати участь у розробці архітектурних рішень та робити свій внесок у вдосконалення системи загалом. Дружня команда, відсутність зайвої бюрократії та відчуття спільної роботи над важливим продуктом створюють комфортну та ненав’язливу атмосферу, що дозволяє зосередитися на вирішенні поставлених задач. Окремо можна відзначити щедру кількість вихідних, попри загальний тренд до їх скорочення на ринку.

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що ти в нашій команді!

Перейти до дискусії

В AVIDI работают профессионалы своего дела, с которыми комфортно работать и всегда можно обратиться за советом. Ощущается, что цениться каждый сотрудник и созданы максимально комфортные условия для профессионального роста, развития и самореализации. Много интересных, новых проектов, что не дает расслабиться, ставить перед собой новые цели и стремиться к их достижению.