23 січня 2024 14:56
Подався на вакансію на доу: Java 6 років, Upper-Intermediate English.
Автоматичний лист від рекрутера: “We are sorry to send you this letter, but for the current opening, we are looking for a candidate with at least upper — intermediate level of English. ”
Все, що варто знати про рекрутинг у компанії.
Доброго дня, Олеже! Мене звуть Наталія, я — Employer Branding Specialist в Avenga.
Поспілкувалась з колегами з рекрутинг команди щодо вашої ситуації й розумію ваше розчарування, оскільки з нашої сторони дійсно було допущено помилку.
Хотіла б зорієнтувати вас, що отримавши ваш відгук на вакансію Senior Java Engineer, ми не знайшли інформації про рівень володіння англійською у вашому CV. Це спонукало моїх колег ознайомитись з вашим профілем в Linkedin, посилання на який було в CV, де рівень англійської було вказано як «limited working proficiency». Ця інформація й спонукала нас надіслати відмову, оскільки англійська рівня Upper-intermediate — важлива вимога для даної вакансії в нашій команді.
Ми щиро перепрошуємо за дану ситуацію. Розуміємо, що не зможемо виправити перше враження, але просимо вас не робити висновки про роботу всього відділу на основі одного випадку. Ми постійно працюємо над удосконаленням наших процесів і ваш відгук буде важливим у цьому контексті. Дякуємо!