17 квітня 2023 15:29

Денис Хром'як, SEO Specialist

Пройшов оплачуване тижневе стажування в Авебі і отримав пропозицію роботи. Оскільки був взагалі без досвіду, то на початку було доволі важко все опановувати, але плюс-мінус за місяць-другий вже звик до темпу роботи, отримав розуміння багатьох речей і став швидше справлятись з усім. Окремо хочу відзначити, що в компанії є система менторства над кожним новим працівником. В мене був крутий наставник, з яким було комфортно працювати, завжди було до кого звернутись з найпримітивнішими питаннями і поміж тим, був широкий простір для власних домислів в роботі.
Навантаження насправді цілком помірне, головне знайти свій ритм роботи. Ще особисто мені дуже сподобалась лояльність компанії до особистих потреб — нема зайвих проблем, якщо потрібно взяти вихідний з різних причин. Взагалі ставлення дуже приємне, відчувається, що компанія цінує працівника. Хоч не працюю в офісі, але можу сказати, що комунікація між працівниками (з різних галузей компанії) прикольно налагоджена, головне мати бажання.
Зараз працюю в Авебі вже 5 місяць і відчутно виріс у своїх навиках і знаннях в роботі, компанія дає серйозний буст, але, як я сказав вище, не завалює тебе понад міру. А якщо ти відчуваєш, що не вивозиш, то про це завжди можна сказати (а якщо не скажеш, то все одно спитають чи ок) і тебе почують, спробують разом вирішити ситуацію.

Підтримали:  Владислав Лись