23 березня 2023 9:53
Пишу відгук, щоб заощадити час тих, хто, можливо, захоче зв’язатися з цією «компанією».
Так, я бачив, що оголошення на посаду Junior PPC фахівця висить у них роками, на що HR Оксана сказала, що люди приходять та йдуть. Можна тільки зробити висновок, що вони довго не затримуються. Сказали, що буде фідбек, сказали коли, але фідбеку немає, тримати слово для них, мабуть, це порожні слова. Звернувся до рекрутера Наталі з запитанням: чи можна дізнатися результати співбесіди, а то начебто добре виконав тестове завдання, відповів професійно на всі питання і нічого. На що, через 2 години отримую, ви нам не личите. Намагаюся дізнатися чому, що не так, на що чую: ми цього вам сказати не можемо. Мені на e-mail приходить лист: дайте нам зворотний зв’язок про співбесіду, щоб ми стали кращими, а ось мені стати краще, мабуть, не можна))
На співбесіді з HR звучали якісь дитячі питання, які не вимагали особливої підготовки, але я так зрозумів, що це просто ширма, щоб поставити головне питання про бажаний рівень заробітної плати. І швидше за все вони візьмуть на роботу або другого Шелдона Купера або людину, яка працюватиме за їжу.
Якщо вивчити перелік послуг на сайті «компанії», то можна побачити «накрутку», як вони кажуть: займаємося витісненням негативу та створюємо позитив. Приклад «витіснення негативу» вони чудово демонструють у численних відгуках своїх та колишніх своїх співробітників на цьому сайті. Може комусь будуть цікаві такі відгуки, але я ще не зустрічав негативних відгуків співробітників на свого роботодавця. Чи буде солідна компанія займатиме накруткою відгуків. рейтингів і т.д. робіть висновок самі.
Дуже шкодую, що витратив свій час на цю, на мій погляд, суто непорядну «компанію» і хочу вас застерегти від такої ж помилки.