10 червня 2024 14:15
Для кожного робітника компанії мірилом «успішності та комфорту» в компанії можуть бути дуже різні речі. Для мене по більшій мірі це стабільність. Стабільність у об’ємі роботи, стабільність у графіку, стабільність у виплатах. Звісно ж останнім в списку речей які хочеться почути під час війни, це заяву про скорочення через нестачу роботи чи ще чогось такого. Тому стабільна робота без необхідності думати «а чи буду я працювати тут завтра?» для мене є дуже значущою.
І що важливо, компанія задовольняє потреби по мірі їх появ, а не після того як все трапилося і вже пізно. Коли на горизонті тільки маякували відключення світла 2 роки тому, в нас вже був план як діяти, і кожний отримав відерце електроенергії у вигляді павербанку. Зараз почалися розмови за мобілізацію — ми вже отримали консультацію і кожен міг вирішити що буде робити далі.
Я задоволений перебуванням тут і радий бути частиною нашої команди навіть у скрутні часи. Гарні тіммейти-союзники на проектах, завжди є хтось хто може прикрити спину, або кому можеш допомогти сам. Все вирішується швидко, але не бездумно. Найкращі у своїх нішах стейкхолдери теж наявні саме тут)
Звісно, завжди можна щось покращити. Але наразі мені важко сказати що саме треба зробити, тому що ті теми які виникали в голові вже були озвучені (і частина з них успішно вирішені). Як варіант маленького імпруву — можливо є сенс зібрати актуальні дані про різні захоплення/хоббі кожного робітника, та подумати що в його хоббі йому може бути корисне, щоб додатково порадувати та зняти фонове напруження. Звісно, це досить індивідуально і потребує багато аналізу, але якщо казати за покращення умов кожного робітника — це може спрацювати.
Я все одно поставлю 10 із 10, тому що всі загальні потреби повністю покриті, і немає на що жалітись)