The Frontend Company (formerly AVA.codes)

Віддалено

21 липня 2023 16:42

Evgeniy Kokaiko, React Native Developer в Requestum

Як розробник, моя співпраця з AVA.codes була надзвичайно позитивною та продуктивною. Вони дійсно заслуговують на високу оцінку і довіру.

Одна з перших речей, яка вразила мене, — це колектив. AVA.codes — це про талановитих та пристрасних професіоналів. Кожен член команди не лише має відмінні технічні навички, а й вміє працювати в колективі, ділитись знаннями та підтримувати інших. Завдяки такому підходу, кожен розробник відчуває себе цінною ланкою в ланцюжку успіху команди.

Друге що мене вразило — це їхні круті активності. Компанія постійно стимулює своїх розробників до самовдосконалення та освоєння чогось нового. Часті workshop’и, мітинги, і інші активності не лише збагачують наші знання, а й дають трішки часу відпочити від рутинної роботи і сприяють обміну ідеями в команді.

Особливо хочу зазначити професіоналізм та ефективність менеджменту компанії. Вони завжди відкриті до спілкування, готові слухати пропозиції та допомогти вирішити проблеми.

Загалом, досвід роботи з компанією AVA.codes — це неймовірна пригода, яка дозволила мені розвинутись як самостійний розробник. Я раджу цю компанію всім, хто цінує високий рівень виконаної роботи, сприятливу атмосферу та можливість бути частиною дружньої та успішної команди.

<3 <3 <3

Підтримали:  Viktoria Buchenko Victoria Dovbash