20 липня 2023 19:30
Працюю в компанії вже півтора роки, тому маю що сказати про неї.
Перше, що ти помічаєш коли потрапляєш до AVA.Codes — це неймовірна дружня та позитивна атмосфера людей, які тут працюють. Усі привітні та лояльні. Панує така собі корпоративно-сімейна атмосфера і це неабияк чудово! Прям сонечки, інакше не скажеш)))
По-друге, усі твої пропозиції відразу обговорюються та потенційно впроваджуються, а питання вирішуються дуже швидко, операційний менеджмент налаштований на 100%!
По-третє, компанія забезпечує твій професійний розвиток як розробника. Проекти підбираються таким чином, щоб не було ніякого legacy code-у, і стек технологій дійсно відповідав би вашому профілю! Також проводяться дзвінки, де ви маєте змогу поділитися власним досвідом розробки; компанія надає доступ до великої кількості курсів для підвищення кваліфікації і дає шанс взяти участь у внутрішніх воркшопах у ролі доповідача та глядача!
Дякую компанії і рекомендую тим, хто потенційно шукає нову роботу, подаватися до сім’ї АВА кодиків! 😉