Auditdata Ukraine LLC

Київ, EU remote, Poland

15 серпня 2023 17:17

Yuliia Makukha, QA Engineer з 2017 року

Я працювала в Auditdata з 2017 по 2019.
І ось вже два роки, як я знову повернулись сюди, тому вирішила поділитися своїм досвідом :)

Компанія постійно розвивається і росте, тому приходиться розвиватись і рости тим, хто тут працює. Для мене це ідеально, так як саме розвиток є головною моєю цінністю. Так, буває непросто і challenging, але якщо ви шукаєте робоче місце, де можна розвиватися та безпосередньо впливати на покращення процесів та самих продуктів — це воно.
Компанія охоче підримує нас в навчанні і часто компенсує вартість курсів чи сертифікацій.
Як на мене, тут працюють дуже круті професіонали і це надихає.

Офіс красивий та комфортний, багато колег працює з нього. Та повний remote також можливий.
Про терасу з BBQ та тімбілдінги вже багато написали, тому не буду повторюватись))

З початку повномасштабної війни в нас не було скорочень, затримок зп. Навпаки, час від часу компанія відкриває нові вакансії. Менеджмент компанії діє дуже патріотично і надає максимальну підримку усім працівникам.

Auditdata — це місце, де працюють неймовірні люди. З ними класно і проекти робити і відпочивати. Тут панує атмосфера дружби і підтримки.

Чи є підводні камені? Так.. Тут потрібно викладатись на 110%. Якщо відповідальність та ownership — це не про вас, то можливо це місце і не для вас ;)

Підтримали:  Olena Kirsenko Mariana Huminilovych