Atlaslive

Київ

10 березня 2025 13:36

Ганна Лавренко, Middle QA Engineer в Atlaslive

Мій відгук, хоча продовжую працювати в компанії AtlasLive на посаді QA інженера вже 3 роки (можна знайти мій відгук 2022р). Вважаю, що мені пощастило потрапити в команду професіоналів, які вміють і роблять якісний продукт, швидко та технічно грамотно підлаштовуватися під вимоги партнерів, глобальні зміни в фінансовій та юридичній сфері країн-партнерів (в частності Бразильська регуляція). За роки роботи відбулося багато змін і в складі компанії, реогранізація команд, робочого процесу та технічного релізу.
Ціную від керівництва компанії довіру командам в самостійній організації робочого процесу — це важливо, бо в кожній команді є своя специфіка роботи, різний технічний процес.
Хочу виділити деякі моменти і комусь це буде корисно. Звісно є і плюси і мінуси в роботі. Мінуси — плинність кардрів, що завжди є тревожним сигналом для мене, але люди шукають для себе комфорту та розвитку і це нормальний здоровий процес. Заміну шукають наполегливо, іноді довго, але співбесіди проводять в першу чергу спеціалісти команд.
Нові люди дуже корисні бо мають різний досвід, свіжий погляд та підхід в рішенні важких технічних задач. Друге, це періоди високого завантаження — задачі, які залітають в робочий спланований процес, термінові «на вчора». Знову ж таки але — в нас живий продукт, фішка якого це стабільний технічний каркас з основним функціоналом онлайн беттінга при цьому
із гнучким наповненням під специфіку партнерів та ринку різних країн. І мабуть ще як мінус чергування для dev розробників...
Плюси — до вигорання не доходить!, бо в тебе є великий запас днів відпустки, days-off з оплатою та без, без довгого узгоджування та пояснювання, коли треба — бери. Також є компенсація чергувань, overtime роботи. Офіційні вихідні!!! це відчуття поваги до команди, за це окрема подяка)))
Медична страховка з провідною страховою компанією, користувалась перевірила. Різностороння підтримка колектива (юридичні консультації по вопросам мобілізації, вебінари з психологом, лікарем, онлайн корпоративи, ігри), комфортний офіс для бажаючих працювати офлайн.
Головне — це люди, відношення, підтримка. Дякую, тому я частина AtlasLive!

Підтримали:  Mariia Didovych, Atlaslive, Andrew

Добрий день!
Дякуємо за ваш детальний та щирий відгук! Нам приємно, що за три роки в Atlaslive ви цінуєте професіоналізм команди, гнучкість процесів і довіру з боку керівництва. Ми створюємо середовище, де кожен може розвиватися, пропонувати ідеї та впливати на продукт.
Раді, що ви відзначаєте переваги нашого підходу — від гнучкого планування відпочинку до підтримки команди через медичне страхування, юридичні консультації та корпоративні ініціативи. Разом ми працюємо над стабільним і якісним продуктом, і ваш внесок у цей процес безцінний.

З повагою,
Atlaslive