Дуже приємно була вражена процесом онбордингу: структурний, детально пророблений та з повним зануренням.
Для мене важливим сам продукт, можливість працювати над цінним і потрібним для України проєктом. Компанія має гарно розвинену систему навчання всередині і покриває зовнішні курси.

Як на мене, гарний метч між поставленими рейками і гнукістю процесів.
Якщо є запит на зростання і місце для проявлення креативу — це воно.

Підтримали: Ilona Biliak

Працювала в Askep близько 2 років, починала з посади технічного супорта і з часом перейшла на посаду системного інтегратора. При цьому мені пропонували змінити спеціалізацію і давали вибір, що було дуже круто! Колектив завжди мав теплу і дружню атмосферу, залишивши по собі чудові спогади. ❤️

Велике дякую керівництву за їхнє дружнє ставлення, підтримку та можливості. Ви — найкращі! ❤️

Ця робота була для мене важливим етапом професійного зростання. Я отримала безцінний досвід та навички, які допоможуть мені в подальшій кар’єрі. Працювати в такій позитивній і підтримуючій атмосфері — справжнє задоволення. Дякую всім колегам та керівництву за цей незабутній час🇺🇦❤️‍🩹

Пропрацювала у компанії 2 роки, почала працювала за 2 тижні до початку війни. У цей час компанія повела себе дуже компетентно . Надавала усю необхідну підтримку як моральну так і фінансову працівникам у такий важкий час. За час роботи можу сказати лише велике дякую колективу та компанії загалом. Такого дружнього і крутого колективу я ніколи не зустрічала. Компанія завжди прагне досконалості своїх працівників і всіляко допомагає та мотивує у цьому навчанням, вебінарами, розмовами і т.д. Доступний карʼєрний зріст який надає компанія усім своїм працівникам.
Підтримка працівників це взагалі топчик, усі у будь який момент готові допомогти та підтримати у розвʼязанні робочих питань.
Робота у ASKEP це неперевершений досвід.
Я щаслива та рада , що колись зустріла Вас та працювала з Вами.
Бажаю компанії та її працівникам лише досконалості ❤️

Вдячний Askep!
Дякую за надзвичайний досвід, перший мій досвід у медичній галузі.

Атмосфера в компанії та в колективі позитивна. Чудові фахівці, які завжди допоможуть і дадуть корисну пораду. Крутий Project Manager! Гарно побудовані процеси. Компанія активно бере участь в різних івентах, а також заохочує та сприяє проведенню цікавого дозвілля для працівників. Підтримка в компанії зі сторони інших працівників на вищому рівні. В будь-який момент тобі готові допомогти з розв’язання проблеми.

Askep — це величезний досвід і професіоналізм!

Працювала в компанії рік. Для тих, кого приваблює робота, яка дає не лише особистий розвиток і, звичайно, дохід, але й несе певну соціальну місію, «Askep» — саме те, що треба. В прямому сенсі відчуваєш себе частиною команди, що залучена до впровадження медичної реформи в Україні.
Насправді, це компанія, в якій чудовим чином зберігається золота середина між постійним тонусом в певних робочих моментах, що приносять справді неоціненний досвід, та надзвичайно невимушеною атмосферою в колективі, який є просто неймовірним!
Політика «Askep» стосовно заохочення ідей працівників, їх розвитку та вдосконалення, теж є дуже важливою. Завдяки цьому значна кількість моїх колег мали змогу спробувати власні сили на різних позиціях компанії, зрозуміти свої сильні і слабкі сторони та реалізувати себе в потрібному напрямі.
Хочу щиро побажати компанії «Askep» процвітання, а її працівникам — особистого розвитку і самореалізації. Ви найкращі, і ви робите роботу, яка значно полегшує життя величезній кількості людей. Щаслива, що знаю вас; радію, що мала змогу працювати з вами. Успіху!!!

Працювала в компанії півроку. Це був час стрімкого розвиту у всіх розуміннях цього слова. Величезний професійний досвід, загартування soft skills, розуміння, куди хочу рухатись далі.

А ще крутезна команда, яка мотивує рухатись тільки вперед, постійно підтримує і допомагає знайти позитив у стресових ситуаціях.

Я працювала в Askep протягом 2,5 років і можу з впевненістю сказати, що це був неймовірний досвід у моєму житті. За цей час я розвинулася як професійно так і особистісно. На перший погляд проект може здатися складним, але я мала змогу думати, шукати рішення, пропонувати і безпосередньо впливати на результат.
Компанія швидко росте і розвивається, і розвиває тебе разом зі собою. Ти не будеш стояти на місці, головне проявити бажання та повідомити про це свого керівника. У свій час компанія 100% компенсувала мені декілька навчальних курсів, надавала мені ментора з сторони, щоб я перейняла досвід, команда всередині компанії також охотно ділиться знаннями та досвідом між собою .... за це я щиро вдячна всій команді та керівництву компанії.
Окремо хочу сказати про атмосферу та колектив — вони неймовірні! Приходити на роботу завжди було радісно, бо тут я знайшла однодумців та справжніх друзів. Я не боялася складних задач, бо поруч завжди буди люди, які підтримували та допомагали. Тімбілдинги, корпоративи і «маленькі посиденьки» по п’ятницях безумовно зробили цей колектив не просто колегами, а сім’єю.
Якщо вам хочеться реально впливати на розробку продукту та бути частиною колективу, який захоплений своєю роботою, то вам сюди :)