26 березня 2023 18:51
Залишу і я свій відгук про кампанію ARTJOKER)))
Зараз пішов другий рік, як я в ній працюю, а до того була в інтернатурі. Це неймовірний досвід, який я тільки могла отримати, неймовірна підтримка з боку менторів, ейчарів та взагалі усієї команди. В ARTJOKER працюють дійсно віддані і зацікавлені своєю справою люди, професіонали свого діла, які завжди підтримають і допоможуть.
В ARTJOKER підтримують бажання перейти на іншу технологію, за що взагалі окреме дякую. Бо дізнавшись ще на співбесіді, що я маю бажання вивчати саме React-native, мені надали таку можливість.
Дуже класні ментори, тімліди, які завжди готові приділити час.
А ейчари завжди знаходять потрібні слова підтримки, які так потрібні, дуже оперативно допомагають з вирішенням виниклих питань. А зараз в такий непростий час це майже необхідність.
Працюючи в цій дійсно креативній команді, я весь час розвиваюся, що мені дуже подобається, отримую підтримку від колег, бо це як друга родина, адже на роботі ми проводимо дуже велику кількість свого часу, і звісно, це класні і дуже цікаві проекти.
Також хочеться відмітити, що в кампаніі є різні клуби, та влаштовуються цікаві челенджі, корпоративне вивчення англійської мови.
Команда ARTJOKER — це саме те місце, де можна знайти свою домівку в IT-сфері)))