Дякую цій крутій школі яка дає дуже хорошу базу для старту. Я віддала перевагу ARTCLUB так як мій одногрупник знайшов цю школу і вирішив там навчатись, потім з нашої дружної компанії теж хлопці почали навчатись і ділилися всім що там відбувається, всі були задоволені і я стала студентом цієї школи,скажу що це був правильний вибір.
Там працювали, та впевнена працюють і зараз, професіонали, які знають як краще, як спростити собі роботу, вони можуть точно сказати що потрібно робити а що ні та дати хороші рекомендації. Тобто вони в темі. Я закінчила все окрім анімації на той час і якщо коротко то я до цього часу в геймі.Скажу так, крута школа, хороший учбовий заклад та круті викладачі.

Артклаб дуже потужна школа з досвідченими вчителями. Закінчував артклаб давно, але досі під приємними спогадами та школа дала дуже солідну на той час базу, котрої майже не було (або майже не було в ютубі/форумах того часу), що дозволило мені йти далі і потім опинитись там, де я зараз працюю і повністю цим задоволений. Тому топ за свої гроші 10/10.

В Артклаб закінчила курси Стандарт, Професіонал, Скалптинг, Анімація. Була повністю задоволена якістю і об’ємом отриманих знань після першого курсу, тому вирішила здобути портфоліо і свій «мінімальний пакет» навиків, потрібних для старту кар’єри в геймдев саме тут. На курс по анімації пішла вже, працюючи аніматором, задля підвищення свого рівня кваліфікації і прокачки скіллів в персонажці.
Всі мої 4 викладачі були компетентними, тактовними, орієнтованими на те щоб дати знання і поділитись своїм непересічним досвідом. В кожного з викладачів відчувалось щире захоплення своєю справою і це надихало мене йти вперед. Особисто для мене цінним був досвід оффлайн навчання. Коли ти новачок- зручно мати можливість задати скільки завгодно «дурних» питань своєму викладачеві особисто і розібратись в складних технічних моментах. Умови навчання комфортні, техніка на рівні, фідбек і консультації отримувала своєчасно.
Очевидно, що успіх в кар’єрі насамперед залежить від мотивації і зусиль студента в навчанні. Якщо серйозно налаштований на працю- тут посилять і допоможуть отримати бажаний результат.
Наразі впродовж 7 років працюю на позиції лід аніматора. Вдячна викладачам Артклаб за допомогу з початком мого шляху в геймдев і рахую своє навчання тут кращою інвестицією в себе. Окрема подяка і шана школі за їх соціальні ініціативи, спрямовані на навчання дітей, які втратили батьків на війні!

Закінчила в Artсlub декілька курсів — Standart, Professional, Texturing та Sculpting. Навчання побудоване таким чином, щоб у стислі строки пройти всі ключові етапи створення 3D-моделі для ігрової індустрії та сформувати якісне портфоліо.
Особливо цінним для мене стало те, що вся інформація подається структуровано та зрозуміло, із постійним фідбеком на кожному етапі роботи, а викладачі — професіонали, які безпосередньо працюють в геймдеві та надають актуальні знання.
Щиро раджу Artсlub всім, хто хоче навчитися 3D чи прокачати свої навички!

Пишу відгук до уваги всіх жінок, які думають чи варто йти вчитись до цієї школи.
Навчалась я тут в період з 2018-2020, тоді школа ще знаходилась у підвальному приміщенні на Спаській. Закінчила майже всі курси, що пропонувала школа. Була задоволена якістю навчання багатьох з них.
А зараз мій особистий досвід , на який ти не менш пропоную звернути увагу.

На початку мого навчання, один з викладачів, отримавши від мене повідомлення з питанням стосовно навчання, запропонував приїхати до школи раніше перед заняттям, щоб його обговорити. Я приїхала в назначений час, зайшла до нього в кабінет, який він відразу закрив на ключ та вимкнув світло. Я спитала для чого це, він відповів, що йому так комфортніше.
... *опустивши деталі, перейду відразу до суті.*
... з того часу ми зустрічались в школі та мали статевий звʼязок, на який я погоджувалась. Це тривало доволі довго, згодом я почала відчувати себе використаною та винуватою, коли дізналась про його сімʼю, та що це не більше ніж 1-2 позиви на місяць для статевого акту у школі, коли йому потрібно. Врешті решт я вирішила перервати цей звʼязок , залишившись тим не менш у гарних стосунках з ним. Аж поки в 2022 році не дізналась, що подібні стосунки чи спроби їх створити в цього викладача були чи є майже зі всіма моїми знайомими, хто в нього навчався, починаючи його повідомленнями з проханням прислати інтимні фото і закінчуючи тим, що було у моєму випадку.

Нехай кожен інтерпретує цю історію, як вважає справедливим, але прошу всіх жінок, що йдуть вчитися в цей заклад, мати на увазі контекст ваших стосунків з певними викладачами.