24 лютого 2024 19:46
Працюю в компанії 7 місяців на позиції Front-end розробника. Знайомство з компанією почалося з крутого і дуже професійного технічного інтерв’ю, що нагадувало скоріше цікаву бесіду на тему програмування, аніж тест. Це був один з ключових факторів, чому я залюбки приєднався до команди, і відтоді моє враження анітрохи не змінилося.🎉
Чудова команда професійних людей, з якими не тільки приємно працювати, але й проводити час після роботи. У будь-якій ситуації ти завжди можеш розраховувати на підтримку і допомогу. І це дійсно круто допомагає і додає впевненості в роботі.💪
Задачі дуже різноманітні, завжди спонукають вчитися, шукати рішення. Через невеликий досвід думав, що буду
Окремо відзначу відсутність бюрократії як такої. Кожен в команді знає свої задачі, дедлайни, і нічого не заважає зосередитись на роботі.
А ще на новорічні свята оплачувана відпустка 2 тижні.😎 Заздрощі друзів, що 2 січня йдуть на роботу, безцінні. 😈
Радий бути частиною команди! 🥳