13 грудня 2022 14:08

Oksana Shevchyk, Head of Leadgen в Arounda

Усім привіт)) Працюю в компанії трошки більше, ніж 2 роки, і хочу поділитися своїм досвідом. Я йшла на позицію лідген с супер базовими скілами і мінімум досвіду (скоріше можна казати про короткосроковий фріланс). Тим не менш, в мене була жага до нових знань, до активної роботи в ІТ, і мені нереально пощастило потрапити саме у компанію Arounda. Мені дуже імпонує, що фокус саме на людей, на якість роботи, та орієнтир на певні сенси у роботі над проектами. Arounda — це про людей, їх сильні строни, їх ініціативи, і це саме та команда, де можна спробувати суміжні активності, прокачувати себе максимально і тобі як спеціалісту довіряють. Мені як людині ідейній дуже круто мати можливість спробувати гіпотези різні, підходи, тож +++. За 2020-2022 було чимало кейсів, в тому числі глобальних у світі, і я ціную, що команда поруч, готова підтримати і open-minded, як то кажуть) Це стосується і відношення до клієнтів! До того ж, фокус на якості наданих послуг і новаторських проектах стимулює до нових знань і постійного апгрейду себе як спеца. Тож, якщо цікаво працювати с командою новаторів, активних і дуже open-minded людей, то це саме Arounda та компанія)

Підтримали:  Denis Stolzenko Vladislav Gavriluk

Ксюшо, привіт!
Дякую за теплі слова. Дуже приємно чути ці слова і те, що тобі подобається в Arounda. Далі тільки краще. Повний вперед!