26 листопада 2024 19:00

Taron Sarkisyan, Robotics Architect / AI Developer / 22+ years of experience

Компанія скіпає кандидатів які були за Трампа.

6 коментарів

Якщо для вашої компанії дізнатися чи збігається CV з описом вакансії чи ні це виклик- тоді складно уявити що там у вас робиться після цього

Доброго дня, Тарон!

Дякуємо за ваш відгук 🙂 Однак хочемо уточнити, що він не стосується реального процесу відбору кандидатів у нашій компанії.

Ми уважно розглянули ваше резюме та раніше надали відповідь. Наше рішення базувалося на кількох об’єктивних факторах, включаючи відповідність задачам вакансії, загальний досвід, тривалість роботи в попередніх компаніях і кількість отриманих відгуків.

Ми цінуємо відкритий діалог і бажаємо вам успіхів у пошуку нових можливостей та подальшому професійному розвитку 🙂

Підтримали: Andrew Popovich

Написав цей відгук щоб колеги не витрачали свій час на фасілітаторів.

Якщо люди вважають що я не вмію в CV, тоді трошки інфи:

«відповідність задачам вакансії»

в CV були зазначені ті ж самі скіли які були в вимогах вакансії

«тривалість роботи»

В CV на кожному місці роботи тривалість була мінімум 2 роки.

«загальний досвід»

Загального досвіду в CV вказано більше ніж потрібно в вакансії.

Бажаю вам таких же самих «відгуків» і таких же самих «успіхів», які ви та ваша кухня мені побажала))

побажали*

Доброго дня, Тарон.
Ми розуміємо, що процес відбору може викликати часом негативні емоції, тому цінуємо зворотний зв’язок.

Як ми зазначали раніше, рішення щодо кандидатів базувалося на багатьох факторах, включаючи відповідність задачам вакансії, порівняння досвіду кандидатів, а також загальні потреби команди. Конкуренція на цю позицію була дуже високою, і команда обрала кандидатів, які найбільше відповідали поточним вимогам.

Також хочемо зазначити, що при розгляді вашої кандидатури ми ознайомилися з кількома різними версіями вашого резюме. Це підкреслює вашу гнучкість у підході до презентації власного досвіду, але також створює додаткові виклики для об’єктивного оцінювання.

Успіхів у пошуку позиції, яка відповідатиме вашим амбіціям і очікуванням, та сподіваємося на ваше розуміння.

Підтримали: Andrew Popovich

негативних емоцій немає. у мене є робота, просто шукаю кращі можливості, але виявилося що зв’язався з токсичною компанією