Працюю вже 3 роки, за цей час крок за кроком йшов по карʼєрних сходинках угору

Дуже подобається колектив, все чудово загалом )

Рівно рік, як я працюю в Arctic Monks — це місце, де працюють справжні професіонали. Колектив, який цінує, довіряє, чує і поважає.

Окремо хочу подякувати керівництву компанії, яке цінує кожного співробітника і дійсно допомагає кожному розкрити свій потенціал.

Підтримали: Volodymyr Statsenko

Півтора року тому я приєднався до Arctic Monks, і за цей час пройшов шлях від Support & Community Manager до Head of Community. Це компанія, де справді цінують відповідальність, ініціативу й розвиток кожного.

У нас тепла, відкрита атмосфера, команда, яка завжди підтримає, підкаже й допоможе. Співпраця побудована на взаємній повазі, а проєкти та завдання завжди різноманітні й цікаві. Кожен день приносить новий досвід і можливість зростати.

Рекомендую Arctic Monks усім, хто шукає професійний розвиток у сфері Web3 і хоче стати частиною згуртованої, цілеспрямованої команди.

Підтримали: Volodymyr Statsenko

Arctic Monks — це місце не для кожного. Тут швидкий темп, багато задач та відповідальності, але разом з тим купа можливостей для розвитку, чудова команда в якій всі на одній хвилі.

Якщо є бажання заробляти, нести відповідальність за результат, запускати круті проєкти — тобі сюди :)

Підтримали: Volodymyr Statsenko

Понад рік у компанії — і можу сказати одне: це місце, де справді відчуваєш драйв розвитку та енергію великих можливостей! 🚀
Базуюсь у Дубаї — епіцентрі інновацій, де кожен день приносить нові знайомства, ідеї та виклики. Ми літали разом на Consensus у Гонконг, відвідуємо топові конференції в Дубаї та Абу-Дабі, спілкуємось із лідерами індустрії та створюємо проєкти, які мають реальний вплив.

💡 Те, що мені найбільше подобається — це атмосфера підтримки, свобода ініціатив і команда, яка завжди заряджає на максимум.
Це не просто робота — це шлях постійного росту, натхнення і неймовірного досвіду! 🌍✨

Підтримали: Volodymyr Statsenko

Більше 2-х років працюю в компанії, і найцінніше для мене — це повна свобода та ініціатива.
Всередині компанії я створив відділ КОЛ з нуля, бо побачив перспективу. Компанія підтримала і надала всі ресурси для цього.
Тепер ми працюємо з топ-лідерами думок і пропонуємо цей сервіс нашим клієнтам.
Якщо ти ініціативний і сфокусований на результат — тобі сюди!

Починав як IR менеджер в Arctic Monks 9 місяців тому. Зараз займаю позицію Head of Investor Relations. Тож однозначно можу сказати що тут цінують тих, хто готовий брати відповідальність, має необхідну експертизу та готовий працювати на результат. Для таких людей тут є чудова команда професіоналів з якою ви будете працювати над якісними продуктами, можливість карʼєрного зростання та справедлива компенсація.

Підтримали: Volodymyr StatsenkoDiana Horbatiuk